Butiksmedarbetare / Loss Prevention Specialist till UNIQLO

Butiksmedarbetare / Loss Prevention Specialist till UNIQLO

Jobbar du idag i butik och vill fortsätta utvecklas inom butikssäkerhet? Motiveras du dessutom av möjligheten att växa med förtaget du jobbar för? Hos UNIQLO erbjuds du en ny roll på den svenska marknaden där du får vara en del av deras fortsatta spännande och snabba utvecklingsresa.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos UNIQLO.

Om företagetUNIQLO är ett japanskt klädföretag med butiker globalt. Företaget är världens andra största bolag inom branschen. Deras vision är att skapa fantastiska kläder med ett nytt och unikt värde för att berika människors liv vart du än bor i världen.

Den framgångsrika etableringen av UNIQLO i Sverige och Danmark har definierat början på en spännande resa för UNIQLO i Skandinavien. Detta har resulterat att de nu vill utöka sitt team i Stockholm med en Loss Prevention Specialist som är en ny roll i deras butik. Rollen som Loss Prevention Specialist är en nyckelposition i deras Health and Safety-team och kräver någon som vill växa med företaget och hjälpa dem att utveckla deras organisation.

ArbetsuppgifterSom Loss Prevention Specialist arbetar du till största del i UNIQLO's butik och ansvarar för alla initiativ och dagliga arbetsuppgifter som handlar om förlustförebyggande aktiviteter. Detta innefattar stöldfokuserade arbetsuppgifter men även säkerställa att butiksteamet har kunskap om säkerhetspolicys och rutiner kring Loss Prevention genom att hålla utbildningar. Ditt främsta fokus i rollen är att minska förlusten av produkter och därför jobbar du aktivt mot uppsatta mål kopplade till det. I rollen arbetar du även med lagerhantering och säkerhetshantering tillsammans med Health and Safety Manager för att säkerställa säkerhet och välbefinnande för alla anställda. Vidare ingår anläggnings-, underhålls- och övriga Health and Safety uppgifter som riskbedömning, evakuering, första hjälpen, registrering av olyckor och kassahantering för att säkerställa korrekt användning.

I denna roll varierar dina arbetstider då de korrelerar med butikens öppettider.

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet av arbete i butik med viljan att utvecklas inom säkerhet
  • Grundläggande kunskap i Office-paketet
  • Flytande i och engelska i tal och i skrift
  • Tidigare erfarenhet i en roll inom säkerhet är meriterande
För att trivas i rollen är du en person med hög integritet som inte räds att agera i obekväma situationer. Du är självgående i den bemärkelsen att du har förmåga att driva ditt arbete självständigt och tar stort ansvar över dina arbetsuppgifter. Då du arbetar i UNIQLO's butik är du serviceinriktad och trivs att arbeta både tillsammans med andra och med kunder. Vidare är du iniativitagande och lyfter gärna idéer på de förbättringsförslag du uppmärksammar.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.