Business Operations Partner / Business Administration till Ework

Business Operations Partner / Business Administration till Ework

Är du en fena på administration och service? Rollen som Business Operations Partner är för dig som är redo för nästa steg i karriären!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Ework. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget eller överrekrytering.

Om företagetEwork Group är en marknadsledande oberoende konsultleverantör i Norden med fokus på IT, telekom, teknik och organisationsutveckling. Ework matchar konsulter med uppdrag i de flesta branscher och verkar i Sverige, Danmark, Storbritannien, Norge, Finland och Polen. Ework har ramavtal med ledande företag och hanterar för närvarande mer än 10 000 konsulter på uppdrag.
Ework Group har en stark entreprenörskultur, vilket framgår av ambitionen att ta en ännu mer ledande och strategisk roll på marknaden. Som Eworker får du möjlighet att vara en del av, samt bidra till deras spännande resa och arbeta med drivna och ambitiösa kollegor!

Ework har en rad spännande kunder och har starka relationer med dem. I rollen som Business Operations Partner blir du en viktig spelare för att bygga vidare på detta.

ArbetsuppgifterSom Business Operations Partner arbetar du i mindre team nära Eworks kunder och konsulter under pågående uppdrag samt hanterar nya affärer med redan befintliga kunder. Tillsammans säkerställer du och teamet lönsamhet i affären och ser till att konsulterna får en bra start via Ework och blir en del av vårt nätverk för framtida uppdrag. Du arbetar administrativt i nära samarbete med Sourcing Partners avtalsavdelningen.

Du håller nära kontakt med leverantörer och konsulter, ofta digitalt och över mail, för att säkerställa en bra leverans och du följer upp och genomför förlängningar av konsultavtal i dialog med kund. Du prisförhandlar uppdragsvillkor och priser inom ramen för överenskommelse med kund och har som ansvar att utvärdera konsultuppdraget och säkerställa att alla är nöjda i samarbetet

Det finns stora utvecklingsmöjligheter i rollen och företaget för dig med intresse och driv!

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Du har erfarenhet av ett serviceinriktat arbete såsom inom kundtjänst, restaurang eller reception
  • Erfarenhet av administrativa uppgifter och ett starkt intresse för detta.
  • Meriterande med erfarenhet inom avtalshantering och kunddialog
  • Meriterande med erfarenhet inom offentlig sektor och upphandlingslagar
  • Intresse för och avtalsförhandlingar
Du är en noggrann person som gillar att ha ordning och reda. Du arbetar väl under perioder med högre arbetsbelastning och du tycker det är roligt! Du har ett brinnande intresse för administration och tar stort ansvar i dessa uppgifter.
Du håller alltid vad du lovar och är en teamplayer på hög nivå - som samarbetar och levererar enligt deadline. Vidare är du serviceinriktad och gillar att ha nära dialog med kunder och kollegor - allt för att leverera den bästa möjliga servicen!

Övrig information
Start: 1 oktober
Plats: Stockholm
Lön: Fast + rörlig

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Business operations partner, business operations, business administration, administration, service
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!