Business Manager / Business Specialist

Business Manager / Business Specialist

Är du redo att ta din passion för att skapa värdefulla affärssamarbeten till nästa nivå och göra det i en äkta entreprenöriell miljö? Reforce söker nu nästa nyckelperson till teamet som skapar de bästa förutsättningarna för företag att nå sina mål.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Reforce.

Om företagetReforce International är utvecklaren bakom Howwe - en marknadsledande SaaS-applikation inom digital målstyrning. Howwe möjliggör för ledare att prioritera och synkronisera organisationens viktigaste mål och garanterar minst 30% acceleration på utvalda aktiviteter med kraftiga finansiella resultat som följd. Reforce SaaS-lösning är baserat på accelerationsteknologi som stöttar organisationer att frigöra tid och skapa ett genomgående medarbetarengagemang på veckobasis.
Reforce International är ett globalt företag med huvudkontor i Stockholm. Kundbasen består av några av världens största bolag. Reforce International genomförde i augusti 2019 en pre-IPO med Creades och Swedbank Robur som huvudinvesterare för att fortsätta den globala expansionen.
Reforce är ett ungt entreprenörsföretag som letar efter extraordinära "doers". Tillsammans vill de fortsätta utmana organisationer och göra något helt unikt! Som Business Manager är du en av dessa doers och arbetar med cirka 30 kollegor på kontoret beläget i Gamla stan, Skeppsbron.
Företaget har en stark drivkraft och vill med denna arbeta nära ledningsgrupperna hos några av Nordens, Europas och USA:s främsta bolag och jobbar efter devisen: Help us change how the world works - Nu har du en chans att göra just detta!

ArbetsuppgifterSom Business Manager kommer du att ingå i ett snabbrörligt, dynamiskt team som tillhandahåller en service på hög nivå till både VD och ledare på alla nivåer i från medelstora till globala företag. Du är en i teamet av specialister och ni leder tillsammans leveransen uppåt och framåt.

Som Business Manager är din huvuduppgift att hjälpa Reforce kunder att få ut det mesta möjliga av deras mjukvarulösning dvs. att applikationen och styrmodellen används på rätt sätt. Din viktigaste uppgift blir att förstå företaget behov för att anpassa Howwe för organisationens målsättning.

Du jobbar aktivt för att skapa långvariga och kvalitativa relationer. För Reforce kunder är du företagsledningens högra hand och du, tillsammans med Customer success- avdelningen onboardar, coachar och jobbar med förändringsledning för att kunderna ska uppnå sin fulla potential med hjälp av Howwe. Du gör detta genom att till exempel leda workshops med fokus på målstyrningsmodellen, som du ständigt justerar och utvecklar.

Som Business Manager jobbar du tätt tillsammans med en Business Director som är projektledare för kunden. I alla roller på Reforce ingår även att bidra i interna projekt genom exempelvis uppföljning av uppdrag, administration, försäljning eller konceptutveckling.
Du kommer vara en viktig person i Reforce fantastiska tillväxtresa framåt, där du både får chans att påverka arbetet men även din egen roll, där stora utvecklingsmöjligheter finns!

Formella krav
  • Kandidatexamen eller högre inom till exempel ekonomi, business eller management
  • Minst två års erfarenhet av liknande roll alternativt av att ha arbetat konsultbaserat inom till exempel: managementkonsultation, förändringsledning, digitaliseringsinitiativ eller implementering av mjukvaruapplikationer
  • Erfarenhet av projektledarskap och hur man strategiskt kan utveckla och expandera ett kundsamarbete, gärna i samarbete med chefer på olika nivåer
  • Flytande svenska och engelska och meriterande om du talar ett europeiskt språk såsom tyska eller franska.
Vi söker dig som är affärsmässigt nytänkande och har i detta intresse för företagsekonomiska processer där du med denna kunskap skapar goda resultat.

För att lyckas som Business Manager hos Reforce är du en driven och handlingsinställd "doer" med passion för att skapa goda affärer och kvalitativa relationer, såväl med kunder som med dina kollegor. Du ser dig själv som flexibel och socialt säker. Du är självgående i ditt arbete och älskar att ta stort ansvar där du hela tiden skapar förutsättningar för lärande och utveckling, både på ett personligt och organisatoriskt plan. Du arbetar ständigt mot uppsatta mål och nyckeltal, där du alltid vill ge den bästa servicen, internt och externt. Du är en lagspelare och trivs i goda samarbeten.

Här är personlig tillpassning viktigt, och vi utför personlighetstest samt har krav på godkända resultat på kognitiva färdighetstester som mäter abstrakt och logisk förmåga.

Övrig information
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Gamla Stan
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!