Business Intelligence konsult till Drake Analytics

Business Intelligence konsult till Drake Analytics

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom Business Intelligence som konsult eller i en analytisk roll? Drivs du av att påverka din egen vardag och tjänst? Drake Analytics söker dig som vill utvecklas vidare inom Qliks plattform och vara med och bygga upp deras Stockholmskontor!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Drake Analytics.

Om företagetDrake Analytics grundades 2011 och har kontor i Linköping, Jönköping och Stockholm. Deras kunder finns främst inom tillverkande industri, retail, logistik, myndigheter och finans. Kunderna är stora internationella koncerner såväl som mindre lokala företag. Drake Analytics är ett konsultbolag inom Business Intelligence som är specialiserade på Qlik-plattformen. De arbetar även aktivt med Machine Learning och är partners med Planacy, Nodegraph och MPM Process Mining.

ArbetsuppgifterSom konsult hos Drake Analytics har du en bred roll med ansvar för kundrelation såväl som för leverans av teknisk lösning. Du är delaktig i hela processen från att förstå verksamheten hos kund till projektplanering, kravinsamling, implementering, gränssnittsdesign, testning, driftsättning, utbildning av användare, support och underhåll. Du arbetar nära kundens kravställare och användare vilket gör att du själv får se nyttan av dina lösningar. Slutligen får du även möjlighet att specialisera dig inom utvalda tekniker och tillsammans med resten av teamet säkerställa att ni utvecklas löpande.

Du kommer att ha alla möjligheter att vara delaktig i Drake Analytics fortsatta satsning i Stockholmsregionen, både gällande kundbasen och kontorets utformning och framtid. Du får även möjlighet att vidareutbilda dig inom alla deras partners produkter i form av exempelvis interna utbildningsdagar, Masters Summit och konferenser såsom Qlik World och Data Innovation Summit.

Formella krav
  • Teknisk eftergymnasial utbildning, exempelvis som civilingenjör, systemvetare eller civilekonom.
  • Minst 1 års erfarenhet från Qliks produkter eller liknande BI-produkter.
  • Har erfarenhet av att arbeta som konsult, och/eller
  • Arbetat i en analytisk roll med fokus på affärs- och/eller beslutsstödsystem.
  • Uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.
I rollen hos Drake Analytics får du möjligheten att arbeta i en fri roll med mycket ansvar, vilket gör att du som söker ska trivas med att driva projekt på egen hand samt säkerställer god leverans efter utsatta tidsplaner. Detta innebär dessutom att du har en god struktur i ditt arbete. Du som söker är en person som trivs i en roll med breda kontaktytor såväl med kunder som kollegor.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Liljeholmen, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: BI, Business Intelligence, databas, Power BI, programmering, IT, konsult, ekonomi, redovisning, lön, rapport, rapportering, analys, BA, Qlik, Qlikview, Qlik Sense, Beslutsstöd
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.