Business Intelligence / BI / Beslutsstödskonsult till Infotool

Business Intelligence / BI / Beslutsstödskonsult till Infotool

Är du en driven och kommunikativ person med god förståelse för hur man inhämtar kunskap genom data? Vill du hjälpa kunder fatta beslut gällande deras kärnverksamhet? Infotool söker nu en beslutsstödskonsult till deras konsult- och utbildningsteam.

Om företagetInfotool grundades 1987 med målet att effektivisera och hjälpa företag att lyckas med deras verksamhetsutveckling. De erbjuder intelligenta lösningar som genom användarvänliga planeringssystem och system för beslutsstöd bidrar till en positiv verksamhetsutveckling. Deras fokus ligger på att alla i kundens organisation enkelt och snabbt ska få fram relevant information. Resultatet blir då att de på bästa sätt kan dra nytta av den information som finns lagrad. Att det är snabbt, enkelt och överskådligt bidrar till engagerade och delaktiga medarbetare, vilket i sin tur gör att organisationen kan fokusera på verksamhetens kärnfokus.

Infotool har ett brett branschkunnande och arbetar gentemot kunder inom bland annat tillverkning och industri, logistik, universitet och kommuner samt landsting och statlig myndighet. Som beslutstödskonsult på företaget arbetar du ute hos kund men befinner dig även i Infotools fina lokaler i centrala Stockholm.

ArbetsuppgifterSom beslutsstödskonsult hos Infotool arbetar du med deras programvaror Infotool Budget, Prognos och Diver Platform. Du sätter dig in i kundernas verksamhet för att göra en behovsanalys och utifrån den leverera bästa lösningen. Du får en möjlighet att vara med och utveckla prototyper samt implementera färdiga lösningar till Infotools kunder. Efter implementeringen utbildar du kunden i hur produkten används och hur de ska inhämta kunskap genom data för att på bästa sätt effektivisera sin verksamhet.

Uppdragsperioden hos kund kan variera från några dagar till några månader. Du ingår i Infotools konsultteam som består av åtta medarbetare med hög kompetensnivå.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning inom relevant område
  • God generell kunskap inom IT och databaser
  • Goda kunskaper i SQL
  • Flytande på svenska och engelska i tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet inom BI/liknande roll är starkt meriterande
För att trivas i denna roll tror vi att du har ett genuint intresse för BI och kunskap om hur man inhämtar information från data. Du är socialt säker och är bekväm med kundkontakt. Vi ser även att du är självgående i ditt arbete då rollen innebär stor frihet under ansvar. Vidare motiveras du av problemlösning och har en god analytisk förmåga.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm, Östermalm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Business Intelligence, BI, Data Warehousing, systemutveckling, systemutvecklare, konsult, IT-konsult, infotool, beslutsstödskonsult, stockholm, SQL, databas, IT
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.