Business Development Manager / Inköp / Vindkraft till CJR Renewables

Business Development Manager / Inköp / Vindkraft till CJR Renewables

Har du en ingenjörsbakgrund och att arbeta med inköp inom byggsektorn? Har du dessutom ett intresse av att arbeta i en internationell miljö? CJR erbjuder dig en möjlighet att öppna deras första svenska kontor och driva deras verksamhet framåt!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos CJR.

Om företagetCJR startade sin verksamhet i början på 70-talet och då med core-business inom uthyrning av byggnadsmaskiner. 1993 blev CJR verksamt inom konstruktion och då primärt inom väg-, vatten-, miljö- och idrottsinfrastruktur men även inom stadsrehabilitering. Idag är CJR Group ett bolag med hållbar tillväxt och internationell expansion.

Resan som CJR aspirerar på att göra i Sverige har de redan genomfört med framgång i andra länder över hela världen. Brinner du för att bidra till en positiv klimatutveckling är detta ett företag för dig, då samtliga internt brinner för denna typ av frågor.

ArbetsuppgifterSom Business Development Manager hos CJR är du ansvarig för att starta upp verksamheten i Sverige.

Din tjänst kommer inledningsvis att innebära att du med att kartlägga den svenska marknaden inom förnybar energi tillsammans med cheferna på CJR och då med fokus på att identifiera potentiella kunder, projekt och leverantörer. Du är dessutom ansvarig för hela säljcykeln med ambition att få in avtal. Därtill skapar du och håller presentationer för kunder, är ansvarig för att gå igenom tekniska analyser för olika lösningar och för att följa upp projekt under och efter implementation. Slutligen har du en stor variation av tekniska och kommersiella möten med potentiella kunder och leverantörer och är ansvarig för att CJR följer de svenska standarderna och lagarna.

I denna tjänst samarbetar du primärt med närmsta chef och kollegor i Portugal.

Formella krav
  • Genuint intresse för förnybar energi och miljöfrågor
  • Relevant akademisk utbildning, exempelvis civil-, elektronikingenjör eller ingenjör inom förnybar energi
  • Två års erfarenhet av att arbeta inom liknande tjänst inom strategiskt inköp /anskaffning inom byggsektorn
  • Flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i Office-paketet
För denna tjänst är de personliga egenskaperna av största vikt. Vi ser att du är en person som trivs i samarbete med andra, i ett internationellt team och därmed har du goda kommunikativa färdigheter i både svenska och engelska. Du är därtill driven och uppskattar att arbeta mot uppsatta mål och har en god struktur i ditt arbete och i projekt. Slutligen är du en person som har ett proaktivt arbetssätt och kan arbeta i ett högt tempo.

Övrig information
Start: Januari, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: CJR, förnybar enerrgi, energi, miljö, klimat, rekrytering, heltid, Stockholm, internationellt företag, försäljning, teknisk försäljning, engelska
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!