Business Developer / Sales Developer / Account Manager till Generic

Business Developer / Sales Developer / Account Manager till Generic

Vill du jobba i ett expansivt och nytänkande teknikbolag inom digital kommunikation? Har du dessutom erfarenhet av kvalificerad tjänsteförsäljning mot företagskunder och ett starkt affärs- och kundfokus? Då är du den Business Developer vi söker till Generic!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Generic Mobile Systems Sweden AB.

Om företagetGeneric är ett av sveriges snabbast växande techbolag inom digital kommunikation. Företaget erbjuder en plattform för digitala kommunikationstjänster som kan integreras i kundernas interna eller externa kommunikationsflöden. Tjänsterna tillhandahålls genom en CPaaS-modell (Communication Plattform as a Service) med högsta standard för säkerhet och tillförlitlighet. Generics kunder återfinns i alla branscher och med särskild position inom larm och säkerhet, vård och e-hälsa samt e-handel och logistik. Bolaget grundandes 1993, omsätter idag cirka 114 Mkr och har cirka 20 anställda. Aktien handlas på NASDAQ OMX First North.

ArbetsuppgifterI rollen som Business Developer har du en nyckelroll i företaget och arbetet sträcker sig genom hela försäljningsprocessen, från första möte med kund till offertgivning och avslut. Du arbetar med en egen budget och mot tydliga intäktsmål. Dina arbetsuppgifter omfattar bearbetning av både befintliga och nya kunder. Därtill ansvarar du för att göra en behovsanalys som täcker in hela företagets kommunikation och synliggör värden som utvecklar kundens verksamhet. I rollen har du även ansvar över uppföljning av kampanjer, kundkontakter, bokning av kundmöten, utformning av offerter och presentationer.

Du tillhör ett team på 4 personer där arbetsplatsen präglas av en familjär och öppen stämning där du har ett tätt samarbete med kollegor. Du erbjuds goda möjlighet att växa och utvecklas med företaget.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Minst 3 års erfarenhet av teknisk tjänsteförsäljning inom B2B
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har mycket goda kunskaper i engelska
  • Gymnasial utbildning
  • Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller försäljning
För rollen som Business Developer söker vi dig som har ett starkt intresse för lösningar och tjänster inom mobilkommunikation. Därtill söker vi dig som tar stort ägandeskap för dina uppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du har även förmåga att strukturera och prioritera rätt. Då du i rollen arbetar efter uppsatta mål är det viktigt att du som person är resultatfokuserad, där du motiveras av att nå uppsatta mål och ständigt jobbar för att utvecklas. Därtill är du kreativ, du söker efter möjligheter att vara innovativ i ditt arbete och har lätt för att komma med nya idéer och infallsvinklar. Slutligen strävar du alltid efter att hjälpa dina kunder på ett lösningsorienterat sätt och sätter alltid kunden i fokus.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm. Resor kan förekomma
Lön: Enligt överenskommelse, fast lön + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Business Developer, Sales Developer, Generic, AM, Account Manager, säljare, heltid, Stockholm,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!