Business Developer / Projektledare till Toyota Kreditbank

Business Developer / Projektledare till Toyota Kreditbank

Är du projektledare och och drivs av att skapa nya affärsmöjligheter? Har du dessutom erfarenhet inom bank och finans? Här erbjuds du en tjänst med stort eget ansvar och utvecklingsmöjligheter.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Toyota Kreditbank. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetToyota Financial Services är Toyotas egna finansbolag. De ger kunderna möjlighet att enkelt finansiera sin bil, oavsett om den är ny eller begagnad. Kunden väljer mellan flera finansieringsalternativ, från traditionella billån eller billån med restvärde till privatleasing. Toyota Financial Services arbetar uteslutande för att hitta bästa möjliga lösning så att kunden ska bli riktigt nöjd sitt bilköp.
Toyota Financial Services finns representerade i omkring 40 länder och har 14 000 medarbetare globalt. På kontoret i Sverige arbetar omkring 45 medarbetare som dagligen stöttar återförsäljare för Toyota och Lexus runt om i Sverige. Företaget präglas av en öppen och sammanhållande kultur med stor respekt för varandra.

ArbetsuppgifterSom affärsutvecklare hos Toyota Financial Services är du den som leder de olika projekt som står inför utrullning. Du kommer att ha stor påverkan i vilka projekt som kommer tas an och du förväntas komma med dina insikter för framtida nya affärer. Dina ansvarsområden i projekten innefattar bland annat att du ständigt omvärlds bevakar för att kunna ge bästa råden till hur vi bör anpassa vår verksamhet. Du kommer vara ansvarig för att sätta samman nya affärsmöjligheter och sedan presentera förslagen för cheferna. Du ansvarar även för kundkontakten under alla delar av projekten där du är den som följer upp projektets tidsplan, budget och rapporterar fortlöpande till styrgrupper. I rollen förväntas du även leda arbetet för projektörerna i projekten.

Formella krav
  • 3-5 års arbetserfarenhet från projektledning/affärsutveckling från exempelvis bank & finans, E-handel, Logistik, fordonbranschen
  • Office365/Sharepoint
  • Flytande svenska/engelska i tal och skrift
Meriterande kunskaper
  • Api kunskap - integrationlayer
  • SQL/Network grundläggande kunskaper
  • Erfarenhet från att jobba med Fleet View och BanQsoft
För att trivas i rollen är du som person är social och utåtriktad. Du är van att arbeta med flera projekt parallellt och har ett affärstänk i allt du gör. Då din roll kräver en ständig utveckling och du är därför nyfiken på nya sätt att utvecklas. Du har lätt för att arbeta processorienterat och gillar att bli ha mål att sträva mot. Vidare vi att du identifierar dig med Toyotas värdeord; Ständig förbättring, Anta utmaningen, Finn fakta, Respekt för människan och slutligen Teamwork.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Sundbyberg, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledare, affärsutveckling, Business developer, bank, projektledning, e-handel, projekt, stockholm, omgående, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!