Business Controller

Business Controller

Vi söker dig som har arbetat med controlling, har god analytisk förmåga och som trivs i en snabb och föränderlig arbetsmiljö där du får arbeta brett över avdelningarna.

Om företagetEwork Group är en marknadsledande, självständig konsultförmedlare med fokus på IT, telekom, teknik och affärsutveckling. Ework matchar konsulter mot uppdrag i flertalet olika branscher och är verksamma i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen. De har ramavtal med över 160 ledande företag i de flesta branscher och hanterar idag 8000 konsulter ute på uppdrag. Huvudkontoret är placerat i Stockholm och företaget är noterat på NASDAQ OMX Stockholm.

Här blir du en del av ett snabbväxande företag där möjligheterna är oändliga och ingen dag är den andra lik. Företagskulturen är stark och du blir en del av ett tävlingsinriktat team med högt i tak.

ArbetsuppgifterSom Business Controller arbetar du huvudsakligen med att stötta lokala chefer i prognos- och analysarbete, analys av företagets intäkter och kostnader samt med framtagande av uppföljningsrapporter både internt och till våra kunder. Tjänsten är en bred roll där du ges möjligheten att vara del i verksamhetens fortsatta utveckling. Du ingår i vårt controllerteam om 5 personer och kommer arbeta tillsammans med våra nuvarande Business Controllers samt rapportera till vår controllerchef.
 • Budget och prognosarbete
 • Analys- och informationsstöd till Client Responsibles och lokala chefer
 • QlikViewutveckling/kravställning
 • Intäkts- och marginalanalyser
 • Leveransrapporter till kunder
 • Stöd vid upphandlingar
Formella krav
 • Akademisk examen i företagsekonomi eller motsvarande
 • Ett par års erfarenhet i liknande roll (Business Controller / Verksamhetscontroller etc.)
 • Bra kunskaper i Excel
 • Flytande i svenska och engelska
Meriterande kompetens:
 • Erfarenhet av arbete i större multinationellt bolag
 • Erfarenhet av arbete i QlikView och/eller Mercur Business Control
Personliga egenskaper
* Arbetet innebär mycket sociala kontakter med hela organisationen. Krav på analytisk förmåga, samarbetsförmåga, initiativrikedom och noggrannhet.

Övrig information
Start: Maj / juni 2019
Plats: Centralt i Stockholm
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Business controller, controller, Financial controller, Financial analyst, project controller, analyst
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.