Business Analyst till TietoEvry

Business Analyst till TietoEvry

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som Business Analyst? Vill du dessutom bidra till ett bättre samhälle genom en förbättrad infrastruktur? TietoEvry söker nu två nya kollegor till deras team, där du får möjlighet att driva förändringsprojekt mot kunder i offentlig sektor!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att TietoEvry har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och TietoEvry en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetTietoEVRY är ett ledande företag inom digital transformation och levererar helhetslösningar inom IT till företag inom näringslivet och offentlig sektor. De har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder sin mjukvara och deras tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor. De hjälper företag att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.

TietoEVRYs Public 360 team fokuserar på smartare administration och bättre medborgartjänster inom offentlig sektor. Som Business Analyst i vårt team kommer du att utveckla kundernas verksamhetsprocesser och driva förändringsprojekt där dokument- och ärendehanterings är en kärnfråga.

ArbetsuppgifterI rollen som Business Analyst arbetar du som konsult med att utveckla TietoEVRYs kunders verksamhetsprocesser. Vidare driver förändringsprojekt där dokument- och ärendehantering är en kärnfråga. Många gånger är kunderna på väg att gå över från analog till digital informationshantering och behöver därför ditt stöd i denna känsliga process. Du hanterar komplexa utmaningar som innefattar frågeställningar kring såväl organisation, verksamhetsprocesser och roller samt information och styrmodeller. Tillsammans med dina kollegor arbetar du ständigt med att utveckla TietoEVRYs kunderbjudande. Dina arbetsuppgifter innefattar att:
  • Analysera och utveckla kunders processer med fokus på informationshantering, processkartläggning, processutveckling och krav
  • Omsätta kundens processer till lösningar i eller kring Public 360°
  • Tillsammans med teamet utveckla befintliga affärer och ta fram förslag och planer på hur kunder kan maximera sin nytta av investeringen i Public 360°
  • Hålla i utbildningar i Public 360° samt kunna demonstrera Public 360° och dess moduler
  • Dela din kunskap i teamet, som består av ytterligare tre personer
Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av att jobba som konsult alternativt arbetat inom offentlig sektor tex som handläggare, registrator, med processkartläggning eller liknande
  • Grundläggande kunskaper i verksamhetsutveckling inom digitalisering
  • Erfarenhet av Public360 ses som meriterande
  • Talar och skriver svenska och engelska flytande
Du kommer att vara ansvarig för att leda kunden genom deras digitaliseringsresa och introducera dem för vår tjänst Public 360, vilket innebär att du är ansvarstagande. Vidare är du driven, ivrig att använda dig av dina kreativa färdigheter och utveckla långsiktiga relationer med både kunder och andra intressenter. Du har också insikter som gör våra och kundens process smartare, effektivare och mer användarvänlig.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Värtahamnen, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Business analyst, systemanalytiker, TietoEvry, heltid, rekrytering, Stockholm, offentlig sektor, digitalisering, digitaliseringsresa
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!