Business Analyst / Dynamics 365 / ERP integration till Atlas Antibodies

Business Analyst / Dynamics 365 / ERP integration till Atlas Antibodies

Har du några års erfarenhet som Business Analyst och är redo att axla en viktig och ansvarsfull roll? Vill du arbeta på ett tillväxtbolag med stora utvecklingsmöjligheter? Atlas Antibodies behöver nu förstärka sin IT-avdelning med en driven och kommunikativ Business Analyst.

Om företagetAtlas Antibodies grundades 2006 och har vuxit organiskt sedan starten. Bolaget har idag cirka 55 anställda som utvecklar, producerar, marknadsför och säljer antikroppar till forskare, labb och sjukhus runt om i världen med fokus på frågeställningar inom bland annat cancerdiagnostik. Atlas Antibodies befinner sig i en spännande expansionsfas och behöver nu förstärka sin IT-avdelning med en driven och kommunikativ Business Analyst.

ArbetsuppgifterI rollen som Business Analyst så har du en central och viktig roll i Atlas nya implementationsprojekt av Microsoft Dynamics 365 ERP. Du jobbar i tätt samarbete med ett team om 5 personer. I din roll så förväntas du bistå med råd, expertis och du hjälper verksamheten att förstå möjligheterna och funktionalitet i de nya verktygen. Det innebär att du är delaktig i implementationer av olika Dynamics-moduler. Vidare så arbetar du i nära samarbete med företagets Dynamics 365 ERP superusers för att undersöka och definiera användarfall, testfall och affärsprocesshantering. Målet är att kontinuerligt utveckla, förbättra och effektivisera systemen utefter verksamhetens behov.

Formella krav
  • Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet som Business Analyst
  • God förståelse och erfarenhet av att arbeta i affärssystem
  • Tidigare erfarenhet av kravhantering och tester
  • Flytande engelska i tal och skrift, koncernspråket är svenska
  • Meriterande är om du tidigare deltagit i implementationsprojekt
  • Kunskaper och erfarenhet av Microsoft Dynamics 365 ERP ses som starkt meriterande
Vi söker dig som vill ta ansvar för ditt eget arbete och har förmågan att driva det självständigt framåt. Du gillar att jobba i en växande verksamhet med ett högt tempo och du inser vikten av att leverera i tid. Du är nyfiken och drivs av att ständigt utvecklas och hitta nya lösningar. Därtill så trivs du i en kommunikativ roll där du har flera olika kontaktytor.
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet i urvalsprocessen.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: business analysis, business analyst, BA, data analysis, integrations, ERP, Dynamics 365 ERP, business process management, processhantering, processanalys,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.