Budbilschaufför till uppdrag hos Kransens Gummi AB

Budbilschaufför till uppdrag hos Kransens Gummi AB

Är du en do:er som trivs med varierande uppgifter? Har du lätt för att anpassa dig och tycker om att arbeta i ett högt tempo? Vintersäsongen närmar sig och Kransens Gummi behöver nu din hjälp i sin verksamhet! Sök nu!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på deltid som varar i 4-6 veckor. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Kransens Gummi AB.

Om företagetKransens Gummi AB är en av landets ledande däckexperter som tillhandahåller över 30 000 produkter i sitt lager såsom däck, fälg, tillbehör, slangar och maskiner. Kransens Gummi arbetar B2B och levererar allt som har med däck att göra till företag runt om i landet. De bedriver även ett däckhotell där hjul tvättas och förvaras åt företagets kunder som inte har plats att förvara hjul mellan skiftsäsongerna. Denna verksamhet är säsongsbaserad och därför söker Kransens Gummi AB nu personal inför vinterns skiftessäsong.

ArbetsuppgifterSom Budbilschaufför hos Kransens Gummi utgår du från deras huvudlager och arbetar främst med att ta emot och skicka iväg gods. Utöver det är du beredd på att ta dig an olika uppgifter, däribland att montera kompletta hjul, hjälpa till på deras däckhotell, administrativa uppgifter samt lagerarbete. På lagret får du plocka, lasta, förbereda, iordningställa, ta emot gods och städa undan. Arbetet kan vara fysiskt tungt men det finns hjälpmedel till hands.
  • Ta emot, lasta och köra ut gods
  • Lagerarbete så som att plocka och lasta
  • Administrativa uppgifter
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • B-körkort, starkt meriterande med C-körkort
  • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
  • Meriterande med kunskaper i engelska
Vi söker dig som trivs i ett högt arbetstempo och som kan hantera hög arbetsbelastning utan att det påverkar kvaliteten i det du gör. Vidare är du en person som har intresse och förmåga att samarbeta med andra och trivs med att hjälpa dina kollegor. Därtill är du mån om att skapa ett bra arbetsklimat, lyssnar in och tycker det är viktigt att låta alla komma till tals. Som person har du lätt för att anpassa dig efter nya situationer och arbetsuppgifter samt har viljan att anpassa ditt arbetssätt utifrån behov. Du har vidare sinne för ordning, är noggrann och värdesätter att arbeta utefter de regler och rutiner som finns på Kransens Gummi.

Övrig information
Start: Oktober 2022
Plats: Trosa
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Budbil, Budbilschaufför, chaufför, lager, varuplock, B-körkort, C-körkort, Kransens Gummi AB, Heltid, Uppdrag, Trosa,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!