Brand Manager till Taam Food Group

Brand Manager till Taam Food Group

Har du erfarenhet av en liknande roll inom FMCG? Är du därtill en person som trivs i en föränderlig miljö och är van att självständigt driva ditt arbete framåt? Hos Taam Food får du möjligheten att bli en del av ett familjärt bolag inom dagligvaruhandeln där du får göra skillnad från dag ett i deras fortsatta tillväxtresa.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Taam Food Group.

Om företagetTaam Food Group är en ledande matkoncern som erbjuder livsmedelskedjor, storkök och fristående handlare, en helhetsleverantör inom mat från världens kök, så kallad etnisk mat - exempelvis medelhavet, mellanöstern, Balkan, Asien och Indien. Med en stark utgångsposition på den nordiska marknaden är strategin att skapa en stark och lönsam tillväxt, dels organiskt genom starka varumärken och vidareutveckling inom dotterbolagen, dels genom förvärv av nyckelleverantörer för att bredda utbudet i produktportföljen.

ArbetsuppgifterI rollen som Brand Manager ansvarar du för Taam Food Groups breda portfölj av livsmedelsprodukter från världens alla kök. Du ansvarar för allt ifrån den strategiska aspekten av att utveckla och etablera varumärket till det operativa genomförandet. Rollen innebär att du tar ett helhetsansvar för Taam Food Groups varumärke och där arbetar med att marknadsföra och sälja in Taam Food Groups produkter. Du analyserar, initierar samt driver och implementerar produkt/varumärkesplaner. Vidare arbetar du med att planera och genomförandet av olika former av event och presentationer samt ansvarar för att ta fram underlag inför denna typ av aktiviteter. I rollen har du ett nära samarbete bland annat sälj, operation manager och VD.

Rollen innebär också att vara delaktig i utvecklingen av Taam Food Groups erbjudande för befintliga och nya marknader. I rollen ges du stort utrymme i att själv vara delaktig i att utforma rollen på det sätt du tror ger det största mervärdet.

Rollen är placerad på Taam Food Groups kontor i Botkyrka.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Arbetslivserfarenhet från relevant roll inom dagligvaruhandel eller FMCG, exempelvis inom sälj, marknad eller inköp
  • God förmåga att utrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
Vi söker dig med ett stort intresse för affärer och marknad inom FMCG. Du är nytänkande, ser möjligheter och har en god förmåga för att förmedla dina idéer och inspirera andra. Som person motiveras du av att ta ansvar för ditt eget arbete och driva det framåt. Du är van att sätta upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att nå dessa. Du ska vara en lojal och god lagspelare som bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat och som uppskattar att arbeta i ett litet team med snabba och korta beslutsvägar, där alla hjälps åt för att skapa bästa möjliga resultat och mervärde.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Botkyrka
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: marknad, marknadsföring, varumärke, brand manager, brand, heltid, kategorichef, mat, råvaror, Stockholm, Botkyrka, söderort, Taam Food Group, mat, livsmedel, arabiska, dagligvaruhandel, FMCG
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!