Blue Prism-utvecklare / RPA-utvecklare till Axfood IT

Blue Prism-utvecklare / RPA-utvecklare till Axfood IT

Drivs du av att effektivisera repetitiva arbetsuppgifter och processer? Vill du vara med i uppbyggnaden av Axfood IT:s interna RPA-avdelning? Axfood IT erbjuder dig en stimulerade roll med goda utvecklingsmöjligheter och stort ansvarstagande.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Axfood IT har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Axfood IT en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetAxfood är en av de största aktörerna inom dagligvaruhandeln med butiker som Hemköp och Willys. IT-organisationen består i dagsläget av 250 anställda som jobbar med utveckling, applikationsförvaltning och drift. Axfood är ett bolag som ligger långt fram i tekniken. De utmanar ständigt för att ligga i framkant gällande digitalisering och för att ha marknadens nöjdaste kunder.

Med långsiktighet, kundfokus och ansvar arbetar Axfood ständigt mot lönsam tillväxt. De har visionen att vara ledande inom bra och hållbar mat och för att fortsätta den positiva trenden utvecklar de ständigt ett attraktivt sortiment, ökar innovationsgraden och etablerar butiker i geografiskt viktiga lägen. Axfood IT är en viktig del i detta och som delaktig under utrullningen av nya tekniska lösningar spelar du en viktig roll i att leverera de bästa förutsättningarna för vår verksamhet och våra kunder.

ArbetsuppgifterI rollen som RPA-utvecklare hos Axfood IT arbetar du brett över hela organisationen med att automatisera effektivisera verksamheten genom att skapa automatiserade lösningar för repetitiva, administrativa uppgifter och processer. Där du tillsammans med övriga avdelningar samarbetar tätt och skapar processkartor och flöden för att identifiera och hitta automatiseringslösningar. Du arbetar agilt och tillhör ett team med fem utvecklare, en scrum-master och en produktägare. Exempel på projekt som ligger i närtid är att effektivisera masterdataprocesser men även ekonomiprocesser till bolagets butikskedjor.

Formella krav
  • Minst 2 års erfarenhet av RPA-utveckling med verktyget Blue Prism
  • Erfarenhet av att ha arbetat i agila team
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande
  • Erfarenhet från retail-branschen
  • Viss kunskap/erfarenhet av automation inom SAP-plattformen
För att trivas som RPA-utvecklare hos Axfood IT tror vi att du motiveras av att arbeta med utveckling och vill fortsätta göra det tillsammans med smarta och tekniskt motiverade kollegor. Som person ser vi därför att du har lätt för att samarbeta samtidigt som du tar ansvar för ditt arbete och alltid strävar mot att leverera goda resultat. Du är en noggrann och god analytiker som alltid säkerställer så att ditt arbete blir korrekt. Slutligen är du en initiativtagande person som både är självgående och som tillsammans med dina kollegor tar initiativ för att tillsammans effektivisera processer i verksamheten.

Övrig information
Start: Januari 2021
Plats: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: RPA, Blue Prism, RPA-utveckling, SAP, Axfood IT, agil, agilt, processkartor, flöden, utvecklare, scrum
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!