Bilförsäljare / säljare till Aftén Bil AB

Bilförsäljare / säljare till Aftén Bil AB

Har du tidigare erfarenhet av relationsskapande försäljningsarbete och ett intresse för bilar? Är du därtill en energisk och målinriktad person som drivs av utmaningar? Nu söker vi för Aftén Bils räkning säljare med inriktning att sälja nya och begagnade bilar.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Aftén Bil AB.

Om företagetAftén Group är ett expansivt bolag där utveckling, framåtanda och nyfikenhet är viktiga delar. Idag finns de i Åkersberga och Upplands Väsby och är auktoriserade återförsäljare för Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, Kia, Seat, Fiat, Jeep, Alfa Romeo och Abarth. Utöver det ingår även Aftén Däckcenter/Euromaster i koncernen.

Det är spännande tider för Aftén Bil Volkswagen med nya bilmodeller, stark volymtillväxt och inom kort invigning av en av Sveriges modernaste Volkswagenanläggningar. Aftén Bil satsar stort för att möta sina kunders högt ställda förväntningar och söker därför flera nya medarbetare till sitt framgångsrika försäljningsteam.

ArbetsuppgifterI rollen som säljare är din viktigaste uppgift att skapa långsiktiga relationer med företagets kunder. Här ses ett bilköp som starten på en livslång relation där kunden ska se en självklarhet i att Aftén Bil är deras partner att vända sig till vid nästa service, nästa bilköp och allt där emellan. Aftén Bil ska vara en självklarhet för sina kunder och dit når de genom förstklassig service och en personlig kontakt.

Som säljare hos Aftén jobbar du nära dina kollegor men även mycket individuellt. Du kommer att ha ansvar för hela säljcykeln från prospektering till leverans och uppföljning. I arbetsuppgifterna ingår även ett ansvar för den dagliga driften. Din viktigaste egenskap är att du vill hjälpa till där det behövs, att du tar egna initiativ och att du är en bra lagkamrat.

Aftén Bil jobbar fokuserat med kundbemötande, service och rådgivning till sina kunder. Jobbet innebär kundbearbetning både via telefon, e-post och fysiska möten. Det underlättar om du har lätt för att skapa nya kontakter snabbt. Du ska vara social och ansvarstagande samt ha nära till skratt, att ha en rolig arbetsplats är viktigt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • B-körkort
  • Gymnasial utbildning, eftergymnasial utbildning med inriktning på försäljning och marknadsföring är meriterande
  • Några års erfarenhet från relationsskapande försäljningsarbete med dokumenterade positiva resultat
  • God data- och systemvana samt goda kunskaper i Office-paketet. Har du erfarenhet av att arbete i säljsystemet SAMS är det meriterande
  • Talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska både i tal som skrift
  • Tidigare erfarenhet från bilbranschen är meriterande
Vi söker dig som har ett stort intresse av relationer och affärsmannaskap. Vi ser gärna att du har erfarenhet från service och försäljningsinriktade yrken där du visat prov på god social förmåga och leverans gentemot kund.
Din personlighet värderas också högt då arbetet innebär att vara företagets ansikte utåt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och att du har inställningen att alltid se lösningar.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Österåker
Lön: Fast lön och provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bilförsäljare, Säljare, Försäljning, Bil, Sälj, Kundbemötande, Service, kundservice, Stockholm, Österåker, Norrort, Aftén Bil
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!