Beslutstödskonsult / BI - konsult till Infotool

Beslutstödskonsult / BI - konsult till Infotool

Är du en driven och kommunikativ person med god förståelse för hur man inhämtar kunskap genom data? Vill du hjälpa kunder fatta beslut gällande deras kärnverksamhet? Infotool söker nu en beslutstödskonsult till att ansluta deras konsult- och utbildningsteam.

Om företagetInfotool grundades 1987 med målet att effektivisera och hjälpa företag lyckas med deras verksamhetsutveckling. De erbjuder intelligenta lösningar, som genom användarvänliga planeringssystem och system för beslutsstöd bidrar till en positiv verksamhetsutveckling.
Deras fokus ligger på att alla i kundens organisation enkelt och snabbt ska få fram relevant information, och på bästa sätt dra nytta av den information som finns lagrad. Att det är snabbt, enkelt och överskådligt bidrar till engagerade och delaktiga medarbetare, vilket i sin tur gör att organisationen kan fokusera på verksamhetens kärnfokus.
Infotool sitter i fina lokaler i centrala Stockholm.

ArbetsuppgifterSom beslutstödskonsult för Infotool arbetar du med deras programvaror Infotool Budget, Prognos, och Diver Platform. Du sätter dig in i kundens verksamhet för att förstå deras behov och veta hur du på bästa sätt kan effektivisera företagets verksamhet. Du får en möjlighet att både vara med och utveckla prototyper, samt implementera färdiga lösningar till Infotools kunder.
Efter implementeringen utbildar du kunden i hur produkten används och hur de ska inhämta kunskap genom data för att på bästa sätt effektivisera deras verksamhet.
Uppdragsperioden hos kund kan variera från några dagar till några månader. Du ingår i Infotools konsultteam, där du är omgiven av åtta medarbetare med hög kompetensnivå.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning inom relevant område
  • God generell kunskap inom IT och databaser
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska
Meriterande
  • Erfarenhet av SQL, Java och .NET är starkt meriterande
  • Tidigare arbetat i en liknande roll / erfarenhet av BI
  • Tidigare arbetat inom logistik
  • Tidigare arbetat inom tillverkningsföretag
Personliga egenskaper
För att trivas i denna roll tror vi att du har ett genuint intresse för BI och hur man inhämtar information från data. Du är socialt säker och är bekväm med kundkontakt. Vi ser även att du är duktig på att ta tag i din arbetsdag på egen hand, då rollen innebär stor frihet under ansvar. Vidare har du en mycket god problemlösningsförmåga och en god analytisk förmåga, för att på bästa sätt förstå hur datan ska användas hos kunden.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm, Östermalm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Business Intelligence, BI, Data Warehousing, systemutveckling, systemutvecklare, konsult, IT-konsult, infotool, beslutstödskonsult, stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.