Backoffice / avtal / administratör inom finans till stor koncern

Backoffice / avtal / administratör inom finans till stor koncern

Har du erfarenhet av administration och vill jobba i finansbranschen? Är du analytisk, kommunikativ och har en god förmåga att tänka i flera led? Vi söker dig som vill arbeta på ett väletablerat och marknadsledande företag.

Om företagetFinansbolaget bedriver verksamhet i hela Norden och erbjuder finansierings- och paketeringslösningar till moderbolagets kunder. De bidrar till ökad lönsamhet och ökad säljkraft, för såväl moderbolaget som för externa samarbetspartners och återförsäljare. Deras slagkraftiga portfölj skapar kundnytta i form av behov, funktion och pris. Tjänsten är på företagets huvudkontor i Stockholm där du får arbeta i en händelserik arbetsmiljö och erbjuds stora möjligheter att utvecklas.

ArbetsuppgifterI rollen som Financial Contract Specialist arbetar du på företagets backoffice-avdelning. Arbetet består av kvalificerad administration av leasingavtal, registrering av avtal samt betalning av leverantörsfakturor. Vidare ansvarar du för fakturascanning och hanteringen av serviceärenden både via telefon och e-post. Problemlösning och att föreslå förbättringar är också en viktig del av din roll. Det är ett mycket varierande arbete där du hanterar många olika ärenden. Därtill förväntas du ta ett stort eget ansvar för arbetsuppgifterna och samarbetet i gruppen.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller relevant arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av komplex administration
  • Goda kunskaper i Excel och god systemvana
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska
  • Meriterande med erfarenhet från finansbranschen, avtalshantering och/eller leasingadministration samt kunskaper inom intäktsstyrning och resultatpåverkan
Vi söker dig som har ett metodiskt arbetssätt och naturligt kvalitetstänk. Du är serviceinriktad, driven, brinner för att lära dig nya saker och är mån om att alltid sätta kunden i fokus. För att trivas i rollen har du sinne för siffror, logiskt tänkande och en god problemlösningsförmåga. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra, samtidigt som du är trygg i din yrkesroll och kan sätta tydliga gränser.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet i urvalsprocessen.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

* Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar under 1 år. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Financial Contract Specialist, ekonomi, finans, backoffice, administratör, civilekonom, leasing, telekom, leasingadministratör, contract, Stockholm, Excel
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.