Backoffice / Financial Contract / Excel / Administratör till stor koncern

Backoffice / Financial Contract / Excel / Administratör till stor koncern

Har du erfarenhet från finansbranschen och vill få en rivstart i din karriär? Är du analytisk, kommunikativ och har en god förmåga att tänka i flera led? Vi söker dig som vill arbeta på ett väletablerat och marknadsledande företag.

Om företagetFinansbolaget bedriver verksamhet i hela Norden och erbjuder finansierings- och paketeringslösningar till moderbolagets kunder. De bidrar till ökad lönsamhet och ökad säljkraft, för såväl moderbolaget som för externa samarbetspartners och återförsäljare. Deras slagkraftiga portfölj skapar kundnytta i form av behov, funktion och pris. Tjänsten är på företagets huvudkontor i Stockholm där du får arbeta i en händelserik arbetsmiljö och erbjuds stora möjligheter att utvecklas. Du inleder din anställning som konsult på Bravura med möjligheter att på sikt bli överrekryterad till företaget.

ArbetsuppgifterI rollen som financial contract arbetar du på företagets backoffice-avdelning. Du ingår i en grupp om 11 personer som arbetar med kundanpassade och komplexa avtalslösningar. Du kommer jobba med kvalificerad administration av leasingavtal, registrera avtal, betala leverantörsfakturor samt hantera serviceärenden. Med hjälp av Lean löser du problem och driver ständiga förbättringar för att ge våra företagskunder en bra kundupplevelse. Du får möjligheten att lära dig om våra finansieringslösningar och för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas.

Formella krav
  • Erfarenhet av komplex administration
  • Mycket goda kunskaper i Excel och god systemvana
  • Meriterande med erfarenhet från finansbranschen, avtalshantering och/eller leasingadministration samt kunskaper inom intäktsstyrning och resultatpåverkan
  • Meriterande med eftergymnasial utbildning inom ekonomi, finans eller liknande
Vi söker dig som har ett metodiskt arbetssätt och som har ett kvalitetstänk. Du är social, driven, brinner för att lära dig nya saker och kan hantera stora datamängder. För att trivas i rollen har du ett sinne för siffror, logiskt tänkande och en god problemlösningsförmåga. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra, samtidigt som du är trygg i din yrkesroll och kan sätta tydliga gränser.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Financial Contract Specialist, ekonomi, finans, backoffice, administratör, civilekonom, leasing, telekom, leasingadministratör, contract, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.