Backend utvecklare / JavaScript / Webbutvecklare till Bravura

Backend utvecklare / JavaScript / Webbutvecklare till Bravura

Bravura växer och vi söker dig som vill vara med och bygga vår utvecklingsavdelning på vår resa till att bli mer automatiserade och flexibla systemmässigt. Detta är en ny roll på Bravura du kommer att arbeta med en stor variation av projekt inom webbutveckling och skapandet av integrationslösningar. Du som är .NET-utvecklare idag men vill mot, samt har ett intresse för JavaScript kan vara vår nya utvecklare!

Om företagetBravura har utsetts till Gasellföretag sex år i rad och vi fortsätter vår expansiva tillväxt. Vårt företagande har utgångspunkt i en övertygelse om att jobb är något fundamentalt för alla människor. Vi tror att människor och företag gör skillnad för varandra och vi har möjlighet att vara länken däremellan. Så stärker vi företag genom människor och människor genom jobb.

På vår tillväxtresa har vi stort fokus på att ligga i framkant digitalt. Vi söker därför dig som vill vara med och bygga vår utvecklingsavdelning på vår resa till att bli desto mer automatiserade och flexibla systemmässigt.

Vi är en attraktiv arbetsgivare för dig som trivs i en inspirerande och entreprenöriell miljö. Hos oss får du möjlighet till initiativtagande och ansvar samt erbjuds möjlighet till personlig utveckling och avancemang. Hos oss får du även en arbetsplats där vi ser att en god gemenskap och glädje genererar bättre resultat. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på vår karriärsida!

ArbetsuppgifterSom utvecklare på Bravura jobbar du brett med bland annat webbutveckling och systemintegrationer. Mycket fokus ligger på backend men för dig som vill jobba fullstack och ta dig an frontend utmaningar finns även utrymme för det här. Du, tillsammans med vår andra utvecklare, bygger system och webbplatser i varierande projekt där du har möjlighet att påverka Bravuras IT-arkitektur. Ett av de webbutvecklingsprojekt du jobbar med är fortsatt utveckling av vår kandidatportal. Idag är kandidatportalen byggd i .NET och AngularJS men vi ser en potential att utveckla den med nya tekniker inom JavaScript och börja använda vårt REST API. Vi har ännu inte bestämt oss och inväntar med spänning dina tankar och idéer kring projektet!

Bravura strävar efter att ligga i framkant gällande automatisering och flexibla systemlösningar och din roll är en viktig del i resan mot det målet. Därför är du även med och bygger en integrationsplattform, dit vi vill integrera våra befintliga och i framtiden även nya system för att effektivisera processer och arbetssätt.

Du ingår i ett kompetent och innovativt team som idag består av en utvecklare, IT-support samt din närmsta chef, CIO. Tillsammans med dem jobbar du med en stor variation av projekt i syfte att bidra till Bravuras affär.

Formella krav
  • Erfarenhet av backend-utveckling
  • Goda kunskaper i JavaScript, gärna kunskap i Node.js
  • Kunskap i något/några andra programmeringsspråk är önskvärt
Meriterande:
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Kunskaper i React, Vue eller AngularJS
Vi ser att du har ett stort intresse och vilja att lära dig det senaste inom utveckling. Genom intresset och viljan att utvecklas har du en lösningsfokuserad inställning när du ställs inför ett problem. Eftersom du arbetar teambaserat är det viktigt att du har en vilja och förmåga att samarbeta. Du är inte heller rädd att hugga i där det behövs och du trivs i en föränderlig miljö och kan lätt anpassa dig efter de projekt som är aktuella. Eftersom vår IT-avdelning är en servicefunktion på Bravura är det viktigt att du är mån om att ge god service samt är lyhörd inför utmaningar ute i vår organisation.

Givetvis delar du våra värderingar: inspirerande, generös, pålitlig och målinriktad, vilket även innefattar att du har ett fördomsfritt förhållningssätt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Hornstull
Lön: Enligt överenskommelse

Ansökningar skickas via "sök denna tjänst"-knappen. Har du frågor om tjänsten vänligen maila julia.lindqvist@bravura.se, svar ges inom tre arbetsdagar.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fullstack, developer, systemutvecklare, webbutveckling, Web Developer, .net, JavaScript, html, css, angularjs, node.js, back end, frontend, vue, kod, code, stockholm, react. system engineer
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.