BI-utvecklare / Systemutvecklare / .Net / C# / SQL / IRI Lentus

BI-utvecklare / Systemutvecklare / .Net / C# / SQL / IRI Lentus

Har du erfarenhet av Business Intelligence, C#/.Net och MS SQL? Vill du vara med och påverka din, dina kunders och företagets utveckling? Hos IRI Lentus får du möjligheten att genom stora mängder data skapa insikter till dina kunder

Om företagetIRI Lentus har i mer än 30 år hjälpt företag med att bli mer kundcentrerade med hjälp av insikter från kundrelaterade data. De är specialister på att utifrån stora mängder data skapa kundinsikter som deras uppdragsgivare använder för att förbättra kundmötet och för att styra och utveckla sina verksamheter ur ett kundcentriskt perspektiv. Lentus tillhör sedan september 2013 den amerikanska koncernen IRI, och vi har ca 5000 kollegor i 15 länder.

De söker nu en BI-/Systemutvecklare till deras kontor i Stockholm där sitter de 10 st anställda. Teamet du kommer ingå i har bred kunskap inom BI, CRM och analys. De är ett företag som tror på mångfald och att ta vara på allas olikheter. Tjänsten innebär att du blir anställd direkt hos IRI Lentus och anställningen är initialt på nio månader, med goda chanser till tillsvidareanställning.

ArbetsuppgifterSom BI-/Systemutvecklare kommer ditt huvudsakliga ansvarsområde vara att hantera kunders data genom modellering, rapportering och analys för att leverera värdeskapande insikter. IRI Lentus använder sig av Microsoft BI Stack som innefattar SQL server, SSIS, Power BI och Visual Studio. Du kommer att medverka i hela processen, allt från uppstartsmöte till slutleverans och löpande förvaltning. Utifrån dina kunskaper och erfarenheter så kommer du även att arbeta med webutveckling, en tjänst de erbjuder sina kunder. Verktyg och tekniker som de använder är C#/.Net och HTML5 med Bootstrap, Javascript och Entity Framework. I rollen kommer du ha stora möjligheter att påverka processerna runt teknik och arkitektur. Det förekommer även viss samordning av intern IT.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom IT, systemvetenskap eller motsvarande
  • Ett par års erfarenhet av Business Intelligence och C#/.Net
  • Mycket god databaskunskap i MS SQL
  • Meriterande med kunskaper i Power BI, SSIS, molnlösningar och CRM-system
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
För att trivas i rollen ser vi att du tar egna initiativ och vill vara delaktig i utvecklingen av företagets tjänster och processer. Du tar ansvar för dina uppgifter och kan driva dem självständigt. Du delar med dig av dina kunskaper och har god samarbetsförmåga för att tillsammans med ditt team leverera kvalitativa tjänster och insikter till era kunder. Självklart har du även ett stort tekniskt intresse och viljan att bredda dina kunskaper.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm, Globen
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryterare på, martin.lotsander@bravura.se eller vår kandidatservice på 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Systemutvecklare, Business intelligence, utvecklare, developer, .Net. C#, C sharp, SQL, Microsoft, SSIS, server, Power BI, Visual Studio, HTML5, Bootstrap, Javascript, Entity, programmering, IT, databas, modellering, webutveckling, webbutveckling, molnlösningar, cloud, CRM, MVC,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.