BI-utvecklare / Business Intelligence / Qlik / Power BI / ViewBase

BI-utvecklare / Business Intelligence / Qlik / Power BI / ViewBase

Har du erfarenhet av utveckling av BI-verktyg som Power BI eller Qlik? Trivs du med att arbeta i en kundnära och teknisk roll? ViewBase söker dig som har drivet och intresset för utveckla kunders Business Intelligence-lösningar.

Om företagetViewBase Solutions är en del av Combined Excellence. ViewBase erbjuder unika lösningar för företag inom främst detalj- och e-handel samt energisektorn och restaurang. De har lång erfarenhet av resursplanering, tidrapportering och budgetarbete. Lösningarna anpassas efter kundens behov och önskemål. Med hjälp av Qliks olika plattformar kan de skapa tydliga uppföljningsbara mätetal och visualiseringar som används som beslutsstöd.

ViewBase har 20 medarbetare med kontor i Stockholm och Karlstad. Förutom att samarbeta tätt internt så samarbetar ViewBase även tätt tillsammans de andra bolagen i koncernen där alla har sina spetskunskaper.

ViewBase söker konsulter till både Stockholm

ArbetsuppgifterSom BI-utvecklare arbetar du framförallt med BI-verktyg från Qlik och på sikt även Power BI. Din roll är att skapa applikationer till dina kunder för att visualisera data så att de kan ta värdeskapande beslut. Du sätter dig in i kundernas verksamhet för att leverera lösningar som hjälper kunden i sitt beslutstagande. I varje projekt arbetar du tillsammans med säljare, projektledare och BI-konsult där ni kompletterar varandras kompetenser. Projekten varierar i storlek och omfattning. Förutom att implementera nya lösningar åt kunder så ingår även utveckling och förvaltning av kunders applikationer.

Formella krav
  • Akademiskt utbildning inom IT eller ekonomi
  • Erfarenhet utveckling av BI-verktyg, med fördel Qlik eller Power BI
  • Erfarenhet av utveckling databashantering och modellering
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
Vi ser att du som söker har ett brinnande intresse för IT och verksamhetsuppföljning. Du trivs med att bygga relationer och sätta dig in i dina kunders verksamheter. Du tar ansvar för dina kunder och har förmågan att driva flera projekt parallellt på ett strukturerat sätt. Du trivs att arbeta i team och komma fram till de bästa lösningarna och leverera tjänster i världsklass. Vi ser att du har ett starkt driv och att du snabbt kan sätta dig in i nya branscher och kunders behov.

Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn av uppsägningstid
Plats: Liljeholmen, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: analytiker, business intelligence, BI, IT, Qlik, Power BI, konsult, verksamhetsuppföljning, verksamhetskonsult, statistik, rapport, analys, affärsanalytiker, affärsinformation, databas, datamodellering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.