Automationstestare / Test Automation till Sveriges a-kassor

Automationstestare / Test Automation till Sveriges a-kassor

Har du erfarenhet av att arbeta med automatiserade tester? Sveriges A-kassor befinner sig i en stor IT-transformation och söker nu dig som vill vara med på deras kommande resa.

Om företagetDet finns 26 a-kassor i Sverige och deras gemensamma service- och intresseorganisation Sveriges a-kassor stöttar dem och deras 3,6 miljoner medlemmar. Det betyder att de hjälper a-kassorna med bland annat IT-utveckling, utbildning och opinionsbildning. Syftet är att a-kassorna ska kunna administrera arbetslöshetsförsäkringen på ett så snabbt och effektivt sätt som möjligt.

A-kassorna befinner sig i ett skede av stor förändring och utveckling där IT spelar en central roll. IT-avdelningen består av 80 medarbetare och är indelad i fyra grupper som samarbetar över enhetsgränserna. Organisationen är aktiv inom e-förvaltning och bedriver ett stort samarbete med myndigheter vilket medför ett fokus på digitalt helhetstänk ur ett medborgarperspektiv.

ArbetsuppgifterSom automationstestare hos Sveriges a-kassor ansvarar du för förvaltning och vidareutveckling av befintliga automatiserade tester på GUI och API-nivå. Du arbetar även med att identifiera och följa upp åtgärder kring organisationens testautomatisering och att förvalta portalen och vidareutveckla portalen för testresultat. Vidare genomför du kontinuerlig dokumentation av testverktyg, testfall och testmiljöer.

Beroende på din kompetensnivå kan du även komma att delta i det strategiska arbetet med infrastrukturen kring testautomation. Du kan även komma att samarbeta med organisationens prestandatestare i frågor som rör last och prestandatestet.

Som automationstestare tillhör du ett team bestående av 10 testare och du rapporterar till testchefen.

Formella krav
  • Utbildning inom IT som inkluderar utveckling och test, fördelaktigt med högskoleutbildning
  • Erfarenhet av Visual Studio, minst 1 år
  • Erfarenhet av C#, minst 1 år
  • Erfarenhet av SQL Server
  • Erfarenhet av Selenium och Appium
  • Erfarenhet av tester med SoapUI
  • Förståelse för svenska språket och intresse för att lära dig mer
  • Du uttrycker dig obehindrat i skrift på engelska
Meriterande:
  • Erfarenhet av testautomatisering på mobila enheter
  • Erfarenhet av tester på macOS.
För att passa in i rollen ser vi att du trivs med att arbeta självständig och är duktig på att driva ditt arbete framåt samtidigt som du känner stort ansvar för de arbetsuppgifter som du åtar dig. Som person drivs du av att bredda din tekniska kompetens och du stimuleras av en arbetsmiljö som präglas av problemlösning. Vi lägger stor vikt vid ditt intresse och förmåga att arbeta tätt tillsammans med andra.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Sveriges a-kassor.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.