Automationsingenjör till Heat Management

Automationsingenjör till Heat Management

Har du tidigare erfarenhet som automationsingenjör? Vill du ha en spännande och utvecklande roll med stort eget ansvar? Hos Heat Management erbjuds du en gedigen introduktion och får möjligheten att vidareutvecklas.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Wave Impact Heat Management AB.

Om företagetWave Impact Heat Management AB grundades 2016 efter en sammanslagning mellan Infrafone AB och SootTech AB. Syftet med fusionen var att skapa ett världsledande cleantech-företag med en överlägsen produktportfölj inom energiomvandling anpassad för industriella pannor och förbränningsanläggningar. Deras främsta kunder inkluderar kraft- och värmeanläggningar samt pappersmassa- och marinföretag. Idag har de patenterat lösningar installerade i flera applikationer runt om i världen. Wave Impact Heat Management AB har sitt kontor i Sundbyberg och är idag 15 personer.

ArbetsuppgifterI rollen som Automationsingenjör tillhör du ett team om tre personer där du arbetar med automation i projektform. Du kommer att vara en del av projekt inom leverans, utveckling och sälj där du ansvarar för automationsdelen. Leverensprojekten är både inom Sverige och utomlands och är skräddarsydda efter varje kunds önskemål. Projekten utförs i team där du har kontakt med både interna och externa resurser. Vidare ingår resande i tjänsten där du kommer åka ut på besök hos kunder och leverantörer. Utöver det ingår även dokumentation i rollen.
Introduktionen anpassas efter erfarenhet och person, där du får lära dig om Heat Managements struktur och arbetssätt tillsammans med dina kollegor.

Formella krav
  • YH, högskole- eller civilingenjör inom automation och/eller några års arbetslivserfarenhet som automationsingenjör
  • Erfarenhet av SCADA-system och PLC-programmering är meriterande
  • Programmeringskunskaper i ABB 800xA, Siemens Simatic PCS7 och Valmet DNA är meriterande
  • Du talar och skriver obehindrat på engelska och svenska
  • B-körkort
Vi tror att du som söker är en person som motiveras av att agera problemlösare där du anstränger dig för att leverera effektiva lösningar av hög kvalitet. Du är kommunikativ som person, både i tal och skrift. Vidare tar du ägandeskap för dina arbetsuppgifter och frågar om hjälp när det behövs. Därtill är du noggrann och har förmågan att arbeta strukturerat för att driva ditt arbete framåt. Samtidigt ser du ett värde i att samarbeta med andra för att nå gemensamma mål.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: automation, automations, automationsingenjör, automation engineer, rekrytering, heltid, jr, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!