Automationschef till System 3R International

Automationschef till System 3R International

Vill du arbeta med att driva utvecklingen framåt i en världsledande industri? Är du en social och flexibel person med tekniskt intresse? Tycker du det är viktigt att utveckla och skapa de bästa förutsättningarna för verksamheten? Då tror vi att du kan vara rätt person för System 3R! Välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos System 3R International.

Om företagetSystem 3R International AB, grundat 1967 och är sedan 2001 en del av den schweiziska industrikoncernen Georg Fischer. System 3R utvecklar och tillverkar produktivitetshöjande utrustning för verkstadsindustrin, tex för formverktygstillverkning och precisionstillverkning av enstycksdetaljer - inom dessa områden är de världsledande. Konceptet omfattar allt från palett-/referenssystem & robotar till mjukvarusystem för produktionsplanering och automatisering. Produktutveckling och produktion sker främst i Sverige. Marknadsföring och försäljning sker via koncernens säljbolag i Europa, USA samt Asien. Exportandelen uppgår till 95 %. System 3R International AB omsätter ca 450 Mkr och har ca 180 anställda.

Arbetet sker i en internationell miljö och med stor kontaktyta mot moderbolaget i Schweiz. Du kommer vara en del av ledningsgruppen och rapporterar till företagets VD.

ArbetsuppgifterSom Automationschef är du ansvarig för automationsavdelningen som består av tre team: produktansvariga, mjukvaruutveckling samt service. Du har personal- samt kostnadsbudgetansvar och du upprättar rutiner samt arbetssätt för att skapa de bästa förutsättningarna för verksamheten. Du är ytterst ansvarig för affärsområdet vilket inkluderar projektledning, utveckling, prissättning och marknadsanalys i samråd med säljbolagen. Slutligen säkerställer du kompetens och motivation hos dina medarbetare givet att du har det övergripande ansvaret för avdelningen.

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet inom en tillverkande industri, gärna automation
  • Goda tekniska kunskaper
  • Erfarenhet av projektledning
  • Goda kunskaper i MS Office och SharePoint
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande:
  • Erfarenhet av automation
  • Kunskap om CE-märkning
  • Personalansvar
Vi söker dig som är driftig, ansvarstagande och ordningsam. Du har erfarenhet från industritillverkning och/eller automation. För att trivas i rollen som Automationschef bör du vara bekväm med att ta beslut, kunna planera och styra team samt ser lösningar istället för problem. Du är en person som har en förmåga att bygga goda relationer och har ett flexibelt förhållningssätt. Du har förmågan att kunna se en helhet utifrån verksamheten och dess behov, vilket gör att du kan vägleda och styra arbetet utifrån de behov och förutsättningar som finns. Du är en tydlig ledare som engagerar och kommunicerar effektivt med din omgivning, både internt och externt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Vällingby, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: automation, systemutveckling, chef, ledare, industri, industriell, stockholm, automationschef, system, affärsområdesansvarig, teknik, teknisk chef
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!