Auktoriserad / redovisningskonsult till Allians

Auktoriserad / redovisningskonsult till Allians

Är du en auktoriserad redovisningskonsult som trivs med stort eget ansvar och spännande kunder? På Allians erbjuds du en tjänst med varierade arbetsuppgifter och en arbetsplats med familjär känsla.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Allians har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Allians en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetBravura söker en erfaren redovisningskonsult till fullservicebyrån Allians. Företaget grundades redan 1995 och startade sin redovisningsenhet 2008. Bolaget har sedan dess stadigt ökat sin beläggningsgrad. De tillgodoser sina kunder med alla former av ekonomitjänster och skräddarsyr arbetet efter kundens behov. Vill kunden ha en traditionell process så erbjuds det, vill de ha en helt digitaliserad så finns även den möjligheten. Tack vare lång erfarenhet, goda värderingar och viljan att lära känna sina kunder har de alltid för avsikt att överträffa uppsatta förväntningar.

Företagskulturen präglas av hög trivsel och en familjär stämning där du kommer att tillhöra ett team med spridda kompetenser, allt från auktoriserade konsulter med lång erfarenhet till nyexaminerade kollegor med nyfikna frågor. Du kommer således arbeta tillsammans med kompetenta kollegor mot spännande bolag. På redovisningssidan arbetar företaget främst mot små och medelstora bolag och ansvarar för hela ledet, allt från grundbokföring till prognoser och analyser.

ArbetsuppgifterI rollen som auktoriserad redovisningskonsult är arbetsuppgifterna förankrade i hela det ekonomiska flödet, främst rapportering, kvalitetssäkring, månads- och årsbokslut, årsredovisningar och analyser.

Du arbetar självständigt i din roll men har alltid kollegor nära till hands. Primärt är arbetet inte koncentrerat på löpande bokföring men beroende på uppdrag kan detta förekomma i viss mån. I rollen ingår även visst säljande arbete så som att ta emot nykundsbesök genomföra uppstart och löpande merförsäljning.

Formella krav
  • Du är auktoriserad redovisningskonsult
  • Minst 3 års erfarenhet från självständigt arbete på redovisningsbyrå
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska såväl som på engelska
  • God system- och datorvana
  • Meriterande med kunskaper i Fortnox samt Norstedts (Wolters Kluwer)
För att trivas i rollen är du strukturerad och van att arbeta självständigt med redovisning. Du trivs i en roll som innebär mycket kundkontakt och du kan identifiera dig med företagets vilja att bygga långsiktiga relationer och att överträffa uppsatta förväntningar. Tack vare din erfarenhet så är du väl införstådd i hur säsongsbetonat och flexibelt arbetet är, vilket du ser ljust på. Som person är naturligt förtroendeingivande och du drivs av att leverera goda resultat samt att stötta dina kollegor i det dagliga arbetet. Slutligen tror vi att du är en person som gillar att arbeta med förändringar och ser positivt på ständig utveckling.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Järfälla
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Redovisningskonsult, konsult, redovisning, Fortknox, bokslut, årsredovisning, auktoriserad redovisningskonsult, auktoriserad, allians, redovisningsbyrå
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.