Assistent inom revision, revisorassistent till Revisionsbyrån Fyrtornet

Assistent inom revision, revisorassistent till Revisionsbyrån Fyrtornet

Vill du utvecklas inom redovisning och revision och arbeta i en bred roll? Motiveras du dessutom att arbeta på en arbetsplats som erbjuder dig stor flexibilitet? Hos Fyrtornet är du delaktig i hela kedjan och får möjligheten att avancera redan från start.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Revisionsbyrån Fyrtornet.

Om företagetFyrtornet har sedan start arbetat för att kombinera den lilla byråns stora engagemang med den stora byråns breda kompetens. Byråns kompetens består av personal med gedigen utbildning och erfarenhet inom skatt, ekonomi och revision.

Som en renodlad revisionsbyrå, arbetar bolaget endast med revison samt med revisionsnära konsultationer. Byrån har ett brett kontaktnät bestående av skatteexperter, jurister och redovisningsexperter. I kontaktnätet ingångar även andra erfarna kvalificerade revisorer från de största revisionsföretagen.

ArbetsuppgifterI rollen får du chansen att vara delaktig i hela kedjan, från att träffa kunden, hantera revision, vara med vid granskning av bokföring, bokslut samt granskning av årsredovisning. Andra uppgifter är bland annat att ge råd vid upprättande av årsredovisning, bokslut samt deklarationer. Storleken på uppdragen du är involverad i varierar men är lokaliserade runt omkring Stockholmsområdet/Mälardalen. Till en början arbetar du med uppdrag på plats i de fina och ljusa lokalerna på Södermalm, för att sedan komma ut och ansvara för dina egna uppdrag och kunder.

För rätt person finns det möjlighet att växa och utvecklas, på sikt är det tänkt att du ska bli auktoriserad revisor om du inte redan är det. Du kommer att ha eget ansvar med egna kunder. Du arbetar i en dynamisk miljö med eget ansvar och möjligheter att utvecklas både som person och i din profession.

Formella krav
  • Akademisk examen inom ekonomi
  • Erfarenhet inom Hogia audit är meriterande
  • Körkort bil B är meriterande
  • Något eller några års erfarenhet från revisions-och redovisningsområdet är meriterande
  • Flytande svenska i tal och i skrift
För att lyckas i rollen är du lojal, självgående, prestigelös och lätt att samarbeta med. Allt mynnar ut i att kunna ge god service till byråns kunder. Du motiveras av att utvecklas i

ditt arbeta och sätter alltid kunden och resultatet i fokus. Vidare är du en kommunikativ person och trivs i sociala sammanhang. Du kommer få chansen att växa i din takt och med god vilja få chansen att bli auktoriserad revisor om de inte redan är det.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Revisorassistent, revisor, revision, redovisning, ekonom, redovisningsekonom, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!