Assistent / inköpsassistent / koordinator till Dagab Inköp & Logistik

Assistent / inköpsassistent / koordinator till Dagab Inköp & Logistik

Vill du arbeta lösningsorienterat och få användning av din administrativa sida? Har du ett intresse för mat och vill utvecklas inom dagligvaruhandeln? Här erbjuds du en ansvarstagande roll i Axfoods fortsatta tillväxt.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar till augusti 2020 då du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Dagab. Det kan finnas möjlighet till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Om företagetDagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Dagab Inköp & Logistik är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos Axfood ger drivkraft växtkraft - och inom koncernen utvecklas vi tillsammans.

Tjänsten tillhör Affärsområdet Märkesvaror inom Dagab Inköp & Logistik där man arbetar med att skapa ett attraktivt och konkurrenskraftigt sortiment till kunderna inom Willys, Hemköp, Snabbgross och Närlivs. Man arbetar med sortimentsplanering och inköp för att optimera försäljning samt minska kostnader inom hela värdekedjan.

ArbetsuppgifterI rollen som Assisterande kategorichef kommer du att arbeta nära samt stötta kategoricheferna i arbetet med att driva och utveckla utvalda kategorier. Du samarbetar med flera funktioner inom verksamheten både internt och externt och ha en koordinerande roll mellan de olika områdena. Konkreta arbetstuppgifter är att ta fram underlag inför sortimentsrevidering och kategoriavstämningar, dokumentera beslut samt bidra till att lösa frågor kring sortiment, pris och leverantör. Inledningsvis kommer du att få en gedigen introduktion för att få förståelse för arbetsuppgifterna och Dagab som organisation.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning, meriterande om det är inom ekonomi, logistik, inköp eller motsvarande erfarenhet
  • Arbetslivserfarenhet från dagligvarubutik
  • Erfarenhet av administration
  • God system- och datorvana. Meriterande om du arbetat i SAP
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska
Som person är du engagerad, initiativrik och har en stark egen drivkraft. Du är analytisk, gillar att hitta lösningar på problem och har ett gott affärssinne. Då arbetet innebär många interna och externa kontakter är det viktigt att du är kommunikativ och bra på att samarbeta. Vidare är du noggrann och arbetar strukturerat.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Inköpsassistent, inköp, dagligvaruhandeln, assistent, logistik, ekonomi, retail, koordinator, stockholm, support, SAP, excel, ekonom, augusti, hemköp, willys, axfood, dagab, mat
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.