Arkitekt / Systemarkitekt till ledande Knowit

Arkitekt / Systemarkitekt till ledande Knowit

Är du en erfaren arkitekt som vill jobba nära koden och vara involverad i spännande uppdrag? Vill du vara en del av ett bolag som jobbar för att skapa framtidens e-handelslösningar? Knowit Experience i Stockholm letar efter dig som vill kombinera arkitektrollen med kodande, brinner för tekniska lösningar och vill vara en del av ett riktigt härligt gäng!

Om tjänstenKnowit Experience erbjuder en möjlighet att jobba i ett engagerat och drivet gäng som bär på stor passion och entusiasm. De både stöttar, sporrar och lär av varandra hela tiden. De värdesätter initiativ och det ges all möjlighet att ta plats, växa och skapa sin framtid hos Knowit. Tillsammans skapar och utvecklar de lösningar inom både e-handel och webb med fokus på kundvärde och användarupplevelsen. Knowit är en kreativ arbetsplats där de värderar en trygg och öppen kultur. Genom samarbete och kommunikation skapar de förutsättningar för ett gemensamt lärande. De jobbar i agila projekt med stor personlig frihet och ansvar.

Om företagetKnowit är ett av de ledande konsultbolagen med ca 2400 medarbetare. Bolaget erbjuder digitala lösningar inom design, kommunikation, managementkonsulting utifrån tre affärsområden: Experience, Insight och Solutions. Knowit arbetar mycket med sin företagskultur som präglas av delaktighet och samarbete, just för att skapa en stark lagkänsla. De vill att det ska finnas en bra balans i arbetet och de känner en stor tillit till sina medarbetare. Knowit etablerades 1990 och finns idag representerade på 14 orter i Sverige, på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Finland, och Tyskland. Knowit är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm.

ArbetsuppgifterSom arkitekt hos Knowit Experience kommer du att jobba med systemarkitektur, men även utveckla kod tillsammans med andra duktiga utvecklare i varierade projekt. Knowit är specialister på e-handelslösningar, så du kommer att få möjlighet att jobba med bland annat .Net och e-handelsplattformar som Episerver, Litium, Salesforce Commerce och inRiver PIM. Hos Knowit kommer du få stor möjlighet att påverka och ta ansvar i Knowits framtida utveckling. Du kommer även att delta i införsäljningsfasen i projekten genom att definiera systemarkitektur, tidsestimera samt identifiera risker och förutsättningar för Knowits kunder.

Formella krav
  • Minst tre års erfarenhet som arkitekt plus tidigare erfarenhet av systemutveckling
  • Erfarenhet av att arbeta med Episerver
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
Meriterande
  • Erfarenhet av att arbeta med .Net Core
  • Erfarenhet av att arbeta med Litium, Salesforce Commerce, inRiver PIM eller andra e-handelsplattformar
För att trivas i rollen hos Knowit tror vi att du motiveras av att arbeta med utveckling och vill fortsätta göra det tillsammans med smarta och tekniskt motiverade kollegor. Som person ser vi att du har lätt för att ta ansvar för ditt arbete och alltid strävar mot att leverera goda resultat. Du är noggrann och säkerställer att ditt arbete blir korrekt. Slutligen trivs du med att arbeta tillsammans med andra kollegor och brinner för problemlösning.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Arkitekt, systemarkitekt, system, systemutvecklare, systemarkitektur, kod, systemutveckling, e-handel, Episerver, Epicommerce, .Net Core, .Net, Litium, Salesforce Commerce, inRiver PIM, Knowit, heltid, Stockholm, svenska, engelska
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!