Area sales manager / fältsäljare till restaurangbranschen / Karma

Area sales manager / fältsäljare till restaurangbranschen / Karma

Har du ett par års erfarenhet av försäljning? Vill du arbeta i en händelserik organisation där du får utlopp för din tävlingsinstinkt och innovativa förmåga? Karma befinner sig i en expansiv fas och söker nu ytterligare säljstjärnor.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Karmalicious AB.

Om företagetKarma är ett svenskt företag som grundades 2015 med en vision om ett mer hållbart samhälle. De bygger smarta lösningar för att optimera restaurangupplevelsen för både besökare och personal samt verkar för en mer hållbar matkonsumtion. Med hjälp av deras webbaserade lösning vänder restauranger fler bord och ökar snittnotan samtidigt som de kan lägga mer tid på service. Besökarna får tillgång till digitala menyer via QR-koder eller på webben för att direkt kunna beställa och betala direkt i mobilen. Det blir även enkelt för restaurangerna att hålla koll på återkommande gäster och deras matpreferenser. Dessutom sätts hållbarhetsarbetet på autopilot!
Läs mer om Karmas nysatsningar på hemsidan: https://www.karma.life/

ArbetsuppgifterI rollen som Account Executive hos Karma driver du hela säljcykeln från prospektering till avslut. Du bygger upp långsiktiga relationer med stora restauranggrupper och kedjor. I dagsläget är det två andra personer som arbetar i rollen. Karma är i en spännande och expansiv fas och under våren kommer teamet att växa. Det innebär att du kommer att spela en viktig roll i företagets utveckling framåt.
Du kommer främst att bearbeta kunder i Stockholmsområdet men resor i tjänst kan förekomma.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Några års erfarenhet av försäljning
  • Tidigare erfarenhet från branschen och/eller tjänsteförsäljning är meriterande
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Karma tror på människors potential att utvecklas. Med rätt inställning och engagemang kan du uppnå vad som helst! Som person är du tävlingsinriktad, innovativ och får energi av att ha kontakt med olika människor. Du har alltid en öppen inställning till andra och ser ett stort värde i att samarbeta med dina kollegor för att bidra till hur produkten och företaget utvecklas. Därtill har du ett organiserat och strukturerat arbetssätt och du trivs i en föränderlig och dynamisk organisation där det händer mycket.

Övrig information
Start: Juli
Plats: Stockholm
Lön: Fast + provision (enligt överenskommelse)

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Karma, Karmalicious, säljare, AM, Account Manager, säljare, KAM, hållbarhet
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!