Arbetsledare till e-handelslager hos Dagab Inköp & Logistik

Arbetsledare till e-handelslager hos Dagab Inköp & Logistik

Är du en erfaren arbetsledare som motiveras av att leda såväl stora grupper som enskilda personer? Vill du vara med i utvecklingen och driften av Dagabs växande e-handel? Hos Dagab erbjuds du en nyckelroll i deras fortsatta utveckling av operativa logistikprocesser och möjligheten att utveckla individer till ständigt bättre resultat.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Dagab Inköp & Logistik.

Om företagetDagab Inköp & Logistik skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom b.la. Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli, Mat.se och Apohem. Dagab utvecklar också egna varumärken såsom Garant, Eldorado och Såklart. Deras verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur de agerar mot sina medarbetare. På så sätt ger Dagab sina kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. Med andra ord - hos Dagab är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för Dagab. Välkommen du med!

ArbetsuppgifterHos Dagabs e-handelslager i Årsta hanteras och plockas idag alla beställningar från mat.se, Willys och Hemköps e-handel. Lagret i Årsta bygger i dagsläget ut sina ytor till det dubbla och dem kommer att hantera all e-handel i Stockholm fram tills att deras högautomatiserade lager i Bålsta slår upp dörrarna under 2023. Rollen gäller kvällsskiftet, vilket generellt sett hanterar alla inleveranser.

Som arbetsledare har du ett övergripande ansvar för både egen och inhyrd personal. Du har en viktig roll i att bygga laganda och skapa ihållande resultat över tid genom att coacha, utveckla och leda - men även arbeta för att gruppen ska trivas och mår bra. Du drivs av att ständigt förbättra verksamheten och arbetar kontinuerligt med att utvärdera och effektivisera Dagabs arbetsmetoder. Du leder, fördelar och planerar arbetet för din egen grupp och ser tillsammans med övriga arbetsledare till att den dagliga driften levererar enligt uppsatta mål. Du agerar förebyggande och direkt för att minimera produktionsstörningar - och de lösningar du tar fram är långsiktiga och säkerställer att avvikelsen inte inträffar igen.

Du ansvarar för dina medarbetares resultat och skapar förutsättningar för dem att nå målen. Genom kontinuerlig uppföljning av KPI:er och tydlig kommunikation av utfall och målsättning säkerställer du samtligas delaktighet i att uppnå målen.

Formella krav
  • Minst 5 års erfarenhet som gruppchef eller arbetsledare i ett operativt arbete, gärna inom lager eller logistik
  • Goda kunskaper i Excel och övriga Office-paketet
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Meriterande med eftergymnasial utbildning logistik eller Supply Chain Management
För att lyckas i rollen är du en driven och framåt som person och för rätt person finns alla förutsättningar till personlig och yrkesmässig utveckling. För att trivas i rollen är du en prestigelös person som tycker det är givande att arbeta både övergripande och operativt för att följa upp arbetet. Vidare har du ett högt engagemang och ansvarstagande då du ser till att saker blir slutförda och tycker om att samarbeta med andra. Du har goda ledaregenskaper med fokus på långvariga relationer som du genomför på ett strukturerat sätt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Årsta, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Kl. 15.00-24.00

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: e-handel, dagligaruhandeln, DVH, FMCG, arbetsledare, gruppchef, lager, logistik, dagab, axfood, årsta, söderort, stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!