Arbetsledare inom anläggning till IT Underhåll

Arbetsledare inom anläggning till IT Underhåll

Har du erfarenhet inom anläggning och redo för en ledande roll? På IT Underhåll erbjuds du möjligheten att växa med ett entrepreöriellt företag och arbeta med spännande anläggningsprojekt i Stockholms innerstad, i vackra kulturhistoriska miljöer! Som arbetsledare inom anläggning blir du en del av ett kompetent team och ett välorganiserat företag med trogna och intressanta kunder och uppdrag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos IT Underhåll Stockholm.

Om företaget

Familjeföretaget IT Underhåll har 60 års erfarenhet av att anlägga och sköta om mark och trädgård. De renoverar, förnyar och underhåller den yttre miljön och arbetar till stora delar i Stockholms innerstad och närförorter. IT Underhåll har idag heltäckande grön kunskap, tack vare sina landskapsingenjörer, trädgårdstekniker, trädgårdsanläggare och utbildade medarbetare med yrkesbevis för skötsel av grönytor, motor och röjsåg samt skylift. IT Underhåll arbetar aktivt för mångfald och är för närvarande runt 25 anställda. Utöver det har de samarbetsavtal med ett antal entreprenörer. IT Underhåll omsätter ca 40 miljoner om året i en utmanande Stockholmsmiljö med visionen och målsättningen att kunna erbjuda sina kunder en ren, grön och skön utemiljö. De är miljöcertifierade enligt ISO 14001 och medlem i Sveriges Trädgårdsanläggarförbund STAF.

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare är du ansvarig för att driva diverse anläggningsprojekt i kulturhistoriska miljöer så som på Riddarholmen och Skeppsholmen. Du erbjuds möjligheten att här växa in i rollen för att kunna leda IT Underhålls hela anläggningsverksamhet, med ansvar för resultat, budget och personal. Du är delaktig i allt från rekrytering, inköp och maskinval till upphandling. Vidare ansvarar du för att planera, utföra, färdigställa samt följa upp dina anläggningsuppdrag och projekt. En stor del av din vardag går ut på att leda byggmöten och sköta kontakten med kunder och underentreprenörer. Du leder och fördelar arbetet inom projekten med egen personal alternativt UE och ser till att de löper på enligt lagar och regler för miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Du har ett nära samarbete med företagets ledning.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* 2-5 års erfarenhet av anläggning och ritläsning
* Obehindrad kommunikation på svenska, i tal och skrift
* B-körkort
* Genomförd BAS-U/BAS-P utbildning är meriterande
* Vana vid arbetsledning samt budget- och projektuppföljning är meriterande
* Erfarenhet från kulturhistorisk miljö är meriterande

I rollen som arbetsledare inom anläggning pratar du med många kunder och kontaktytor dagligen och du räds inte för att ta första steget till ett samtal. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov. Vidare är du öppen för förändringar och har viljan att anpassa ditt arbetssätt utifrån behov och förutsättningar. I rollen förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. För att trivas i den ser vi även att du motiveras av att skapa affärer och se resultat.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Anläggning, skötsel, utemiljö, kulturhistoria, underhåll, BAS-U, BAS-P, Entreprenad, LOU, Stockholm

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 24 jan 2023 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.