Arbetsledare / administratör till ett företag inom byggbranschen

Arbetsledare / administratör till ett företag inom byggbranschen

Har du erfarenhet av orderhantering eller byggservice? Trivs du med att arbeta i en omväxlande/varierande och självständig roll? I denna rollen arbetar du i ett expansivt bolag som erbjuder stora möjligheter till utveckling.

Om företagetFöretaget är ett entreprenadföretag som bland annat arbetar med renoveringar, ombyggnationer samt nyproduktion. De verkar inom ROT-sektorn, utförande och totalentreprenad, plattsättning och bemanning. Deras flexibla organisation och kundnära relationer, korta beslutsvägar och stora engagemang är några av de fördelar som följer av att tillhöra ett relativt litet bolag.

Du är initialt anställd via Bravura med ambition att sedan anställas av företaget.

ArbetsuppgifterI rollen som arbetsledare ansvarar du för att ta emot och tydliggöra serviceärenden som inkommer från olika kunder. Du planerar, koordinerar och följer sedan upp bygg-teknikernas arbete utefter deras behov. Du ansvarar även för att effektivisera samt säkerställa resursanvändningen, färdigställa dokumentation samt sammanställa underlag för klarrapportera till kund. Därtill rapporterar du ekonomiska utfall av utförda arbetsorder internt för vidare fakturering.
I rollen så ansvarar du för att se över lagernivåer och vid behov beställa hem nytt material.

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet inom orderhantering eller byggservice
  • Tidigare erfarenhet inom byggbranschen
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.
  • Körkort B
För att trivas i rollen är du driven och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Du är kommunikativt skicklig och kan hålla en tydlig struktur i planering och informationsflöden. Vidare är du en person som kan driva ditt arbete självständigt samtidigt som du har förmågan att samarbeta med andra. Du har god prioriteringsförmåga och ställer höga krav på kvalitet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: produktionsplanerare, logistik, support, produktion, orderhantering, administration, bygg, teknik, byggservice, service, production, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.