Applikationssupport / Ekonom med IT-intresse / 2nd line till Sweco

Applikationssupport / Ekonom med IT-intresse / 2nd line till Sweco

Har du en ekonomisk bakgrund och har arbetat med rapporter samt har ett stort intresse för analys? Vill du utvecklas inom IT och ERP-system? Sweco erbjuder dig en bred roll i en internationell miljö.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Sweco har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Sweco en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetSweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete är hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Sweco har 17 000 medarbetare i Europa och genomför uppdrag i 70 länder varje år. De är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur. I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri.

Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos dem får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Sweco erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Hos Sweco kan du bidra till att skapa den organisation du vill tillhöra och verka i.

ArbetsuppgifterI rollen som applikationssupport specialist arbetar du med 2nd line support gentemot ungefär 15 000 användare i en global organisation. Din primära uppgift är att hantera ärenden och felsöka i Swecos egna system Webeco där användarna främst är controllers. Exempel på ärenden du hanterar är avvikelser i systemet, men även enklare SQL-frågor.

Vidare arbetar du även med övriga applikationer där ärendena inkommer genom ticket systemet ServiceNow där dina ärenden är av mer komplex karaktär. Du supporterar användarna i fem olika system, som bland annat innefattar Maconomy och Pagero. Slutligen arbetar du med att sköta intern dokumentation, uppdatera interna manualer samt testa nya releaser.

Du tillhör ett team på åtta personer, som tillsammans arbetar med att säkerställa god service gentemot organisationens användare. Då vi ser att man kan anskaffa sig mycket av kunskapen för denna tjänst internt hos Sweco så kommer vi i denna rekrytering lägga mycket fokus kring dina personliga egenskaper samt ditt driv att utvecklas inom området.

Formella krav
  • Vi tror att du har följande bakgrund:
  • Ekonomi bakgrund, gärna som Controller
  • Erfarenhet av att ha arbetat med att analysera rapporter
  • Stort intresse för IT och system och viljan att lära
  • Flytande engelska i tal och skrift, svenska är meriterande
Meriterande:
  • Erfarenhet av arbete i Maconomy
  • Erfarenhet av SQL
I rollen som applikationssupport specialist har du breda kontaktytor internt, i en global organisation och därav ser vi att du som söker är utåtriktad och kommunikativ. Då du hanterar rapporter ser vi att du är analytisk och har ett starkt öga för detaljer. Vidare drivs du av att ta dig an och lösa problem samtidigt som att du ger förstklassig service till användare. Slutligen trivs du som person med att få och förvalta ansvar och har en god struktur i ditt arbete.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonomi, ekonom, controller, ekonomiansvarig, rapporter, analyser, analys, rapport sweco, 2nd line, support, 2ndline support, purchase to pay, IT, engelska, svenska, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!