Applikationsspecialist till IT Software

Applikationsspecialist till IT Software

Har du erfarenhet av teknisk support och söker en utvecklande roll som kan ta dig till nästa nivå? Gasellföretaget IT Software söker en driven och nyfiken applikationsspecialist då kundbasen stadigt växer. Här blir du erbjuden en möjlighet att fördjupa dig i tekniska integrationer och lösningar på ett spännande bolag som drivs av innovation och nytänkande.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos IT Software Solutions.

Om företagetIT Software är ett gasellföretag som tillhandahåller mjukvarulösningar till organisationer för Service Management inom IT, Fastighet och Personal helpdesk på de svenska, finska och baltiska marknaderna. Här erbjuds du en gedigen introduktion där du får både teknisk kunskap om mjukvaran och kunskaper i att arbeta i projektform mot kund.

Kontoret är beläget centralt i Stockholm och även i Linköping, de vill nu utöka sin personalstyrka med ytterligare en medarbetare. Här ingår du i ett team som präglas av gemenskap och drivkraft där du får chansen att jobba med en framgångsrik global aktör. Idag använder över 4000 organisationer mjukvaran för att hantera alla sina support- och serviceärenden i ett och samma ärendehanteringssystem.

ArbetsuppgifterSom applikationsspecialist ansvarar du för att skapa lösningar och integrationer mellan IT Softwares mjukvarulösningar och kund. Produktportföljen består av verktyg för Service Management, Service Automation, Chatbot och en Molnbaserade Integrationsplattform. Du ansvarar för hela kundresan från on-boarding av en eller flera tekniska lösningar där du sätter upp lösningen och integrerar två eller flera system med varandra. Du kommer att stöta på JSON baserade API's, Powershell och Python i rollen. Vidare är du med och supporterar lösningar och integrationerna. Du stödjer även data-drivna diskussioner i organisationen gällande ditt område. Slutligen är du med och bidrar till att använda och utöka IT Softwares teknikstack.

Dina arbetsuppgifter:
  • Skapa lösningar och integrationer
  • Supportera lösningar och integrationer
  • Stödja data-drivna diskussioner över hela organisationen
  • Använda och ständigt utöka teknikstacken
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Några års arbetslivserfarenhet i en teknisk supportroll där du supporterat ett eller flera system
  • Förståelse för infrastruktur och drift
  • Du är obehindrad i svenska och engelska, tal och skrift
  • Meriterande med kunskaper inom REST API's, SQL, JavaScript, Active Directory, Azure, Python
För att lyckas i rollen hos IT Software tar du alltid stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Vidare motiveras du av att agera problemlösande med intresse samt förmåga att fördjupa dig i komplexa problem. Du har även ett logiskt angreppssätt på problem och utmaningar och föredrar att lita på data och fakta. I rollen samarbetar du tätt med övriga organisationen vilket innebär att du alltid ser till gruppens bästa och värnar om relationen med dina kollegor samt kunder.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Solna
Lön: Enligt överenskommelse

Kontakta ansvarig rekryterare Victor Rundberg på victor.rundberg@bravura.se vid frågor.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Lösningsarkitekt, applikationsspecialist, projektledare, integration, integrationsspecialist, applikationskonsult, IT Software, Stockholm, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!