Applikationsspecialist / säljare till ett företag inom medicinteknik

Applikationsspecialist / säljare till ett företag inom medicinteknik

Har du erfarenhet inom histologi/patologi? Lockas du dessutom av en roll där du får arbeta med kunder? Som applikationsspecialist erbjuds du en roll med stor flexibilitet och variation i dina arbetsuppgifter.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetVi söker för en kunds räkning en applikationsspecialist till ett företag inom medicinteknik. Företaget marknadsför, säljer samt genomför service av instrument och förbrukningsvaror inom histologi/patologi. Deras kunder finns huvudsakligen i Sverige och utgörs främst av kliniska laboratorier och forskningslaboratorier.

ArbetsuppgifterSom applikationsspecialist ansvarar du för försäljningen av instrument och förbrukningsvaror till kunder inom histologi/patologi. De kunder som du har kontakt med är främst kliniska laboratorier och forskningslaboratorier. Du har hela Sverige som ditt område vilket kräver att du själv planerar ditt arbete för att arbeta så effektivt som möjligt. I rollen ansvarar du för hela säljprocessen där det bland annat ingår att svara på offentliga upphandlingar. Vidare ger du god kundservice och arbetar aktivt för att bibehålla långsiktiga partnerskapsrelation med dina kunder genom att aktivt vara ute och träffa dem. I och med att det är komplexa produkter du förmedlar innebär en del av arbetet att du utbildar och stöttar kunden vid både installationen men också vid frågor som kan uppkomma under produktens livscykel.

I tjänsten förekommer resor över hela Sverige och du har därför tillgång till tjänstebil.

Formella krav
  • Examen i biomedicinska analytikerprogrammet med inriktning inom histologi/patologi
  • Minst tre års erfarenhet av arbete i labb inom histologi/patologi alternativt erfarenhet av en liknande roll
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
  • B-körkort
  • Meriterande med kunskap inom cytologi
För att trivas i rollen är du är en person som är van att jobba självständigt och som gärna tar egna initiativ för att driva ditt arbete framåt. Du är strukturerad och har förmåga att prioritera vart du ska lägga ditt fokus. Vidare är du kommunikativ och relationsskapande i den bemärkelsen att du har enkelt för att anpassa dig till olika människor. Du är ödmjuk och motiveras av att jobba mot kunder och hitta lösningar kring deras eventuella utmaningar. Slutligen har du en affärsmässig inställning och en vilja att driva affärer framåt.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Applikationsspecialist, säljare, biomedicinsk analytiker, histologi, patologi
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!