Applikationsspecialist / Systemförvaltare inom E-handel till Axfood IT

Applikationsspecialist / Systemförvaltare inom E-handel till Axfood IT

Kom till Axfood och var med och bygg Sveriges bästa dagligvarubolag. Här får du möjlighet att arbeta i en spännande organisation med starkt varumärke i en verksamhetsnära roll. Du erbjuds möjligheten att påverka från dag ett och får ta stort ägarskap kring förvaltningen och utveckling av Axfoods system inom e-handel.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Axfood IT har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Axfood IT en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetAxfood är en ledande koncern inom dagligvaruhandeln i Sverige och näst störst på marknaden med en marknadsandel om cirka 20 procent. Här ingår butikskedjorna Willys och Hemköp, liksom Tempo och Handlar'n. Grossistförsäljning sker genom Snabbgross och deras supportbolag Dagab ansvarar för koncernens produktutveckling, inköp och logistik. I Axfood ingår även Mat.se, Middagsfrid och Urban Deli samt delägda Apohem, Eurocash och City Gross.

IT-organisationen består i dagsläget av 250 anställda fördelade på utveckling och operations som ligger långt fram i tekniken. De utmanar ständigt för att ligga i framkant gällande digitalisering och för att ha marknadens nöjdaste kunder.

Med långsiktighet, kundfokus och ansvar arbetar Axfood ständigt mot lönsam tillväxt. De har visionen att vara Sveriges bästa dagligvarubolag och för att fortsätta den positiva trenden utvecklar man ständigt ett attraktivt sortiment, ökar innovationsgraden och etablerar butiker i geografiskt viktiga lägen. Axfood IT är en viktig del i detta och som delaktig under utrullningen av ny teknik spelar du en stor del i att leverera de bästa förutsättningarna för verksamheten.

ArbetsuppgifterSom applikationsspecialist kommer du att vara med på en spännande förändringsresa där du arbetar mer systemnära än tidigare samt DevOps-orienterat. Du arbetar tvärfunktionellt i projekt där du leder och synkroniserar arbetet. I rollen om applikationsspecialist agerar du expert inom e-handelssystemet som utvecklas på Hybris-plattformen. Du förvaltar och utvecklar e-handelssystemen i helhet för flera av bolagen inom Axfoodkoncernen vilket innefattar betalningssystem, webbar och appar. Vidare är du med och driver den digitala resan där du arbetar med ett omnichannel-perspektiv där fokus är att integrera kanalerna samt öka leveranser. Ditt främsta fokus i rollen är att administrera och förvalta e-handelslösningen som mottagare av systemet ur ett förvaltningsperspektiv. Du utreder förvaltningsärenden och genomför konfiguration av grunddata och masterdata i nära samarbete med utvecklingsteamen och beställare.

Vidare innebär rollen visst kravarbete i form av kravanalyser tillsammans med beställare, systemansvariga, arkitekter och utvecklare. Du är i dessa fall delaktig från kravställning, analys, design, utveckling och driftsättning.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Ingenjörs- eller systemvetarexemen alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Minst ett år erfarenhet av en tekniknära roll som exempelvis systemförvaltare, applikationskonsult eller liknande
  • Intresse för digitalisering och e-handel
  • Flytande i svenska och engelska i tal och i skrift
  • Erfarenhet av programmering är meriterande
  • Erfarenhet av att jobba DevOps-orienterat är meriterande
  • Erfarenhet av Cloud-lösningar är meriterande
  • Erfarenhet av SAP Hybris är meriterande
För att trivas i rollen är du en nyfiken person som motiveras av att utvecklas samt att lära dig nya saker. Som person är du flexibel och har enkelt för att anpassa dig till nya situationer. Du är initiativtagande och drivande i ditt arbete för att ständigt kunna förbättra Axfoods systemlösningar. Då du i rollen har flera olika kontaktytor är du en lagspelare som trivs att samarbeta med andra. Du har god problemlösningsförmåga då rollen kräver att du analyserar och hittar lösningar på dagliga problem. Vi tror att du gillar att gräva i loggfiler och har förslag på hur vi ständigt förbättrar produkten ur ett förvaltningsperspektiv. Vi tror också att du gillar att jobba med monitorering på ett proaktivt sätt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: applikationsspecialist, applikation, systemförvaltare, system, DevOps, dagligvaruhandel, e-handel, omnichannel, IT, teknik, ingenjör, systemvetare, Stockholm, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!