Applikationsspecialist SAP / SDMM / Order & Inköp till Axfood IT

Applikationsspecialist SAP / SDMM / Order & Inköp till Axfood IT

Kom till Axfood och var med och bygg Sveriges bästa dagligvarubolag. Här får du möjlighet att arbeta i en spännande organisation med starkt varumärke, i en roll där du är nyckelspelare mellan verksamheten och IT.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Axfood IT har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Axfood IT en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetAxfood är en av de största aktörerna inom dagligvaruhandeln med butiker som Hemköp och Willys. IT-organisationen består i dagsläget av 200 anställda fördelade på utveckling och leverans. Axfood är ett bolag som ligger långt fram i tekniken. De utmanar ständigt för att ligga i framkant gällande digitalisering och för att ha marknadens nöjdaste kunder.

Med långsiktighet, kundfokus och ansvar arbetar Axfood ständigt mot lönsam tillväxt. De har visionen att vara Sveriges bästa dagligvarubolag och för att fortsätta den positiva trenden utvecklar man ständigt ett attraktivt sortiment, ökar innovationsgraden och etablerar butiker i geografiskt viktiga lägen. Axfood IT är en viktig del i detta och som delaktig under utrullningen av ny teknik spelar du en stor del i att leverera de bästa förutsättningarna för verksamheten.

I rollen tillhör du området Varuförsörjning där du agerar specialist inom funktionsområdet inköp/order. Avdelningen Varuförsörjning består idag av 15 personer och avdelningen omfattas av områden som lager, order och transportprocesserna.

ArbetsuppgifterI rollen som applikationsspecialist agerar du expert inom funktionen inköp/order där du agerar den viktiga länken mellan affärsverksamhet och utvecklare. I rollen fokuserar du på att analysera krav, specificera, konfigurera samt testa system i samband med vidareutveckling och förvaltning. SAP CAR plattformen är på plats hos Axfood! Innebär en spännande resa för dig att delta i förflyttningen av lösningar till ny plattform. Arbetet bedrivs i nära samarbete med affärsverksamheten inom samtliga enheter inom Axfood-koncernen i såväl projekt som i löpande utveckling i förvaltningsrollen. Arbetet sker enligt ett agilt arbetssätt.

Då Axfood är ett bolag i ständig utveckling är en utmaning som väntar dig att medverka i utvärdering, upphandling och införande av nya system/komponenter/applikationer såväl som att förvalta befintliga system.

Axfood värdesätter dig som medarbetare och arbetar medvetet och långsiktigt för att du ska kunna utvecklas, både som person och i din profession.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning, inriktning mot systemvetenskap/IT, alternativt motsvarande kunskap anskaffad genom minst 3+ års erfarenhet
  • Erfarenhet av/inom retail
  • SAP-kompetens inom SD/MM med särskilt fokus på order
  • Erfarenhet av agilt arbetssätt
  • Erfarenhet från arbete i projektform
  • God kunskap om integrationer
  • Du uttrycker dig väl i svenska såväl som engelska, i tal och skrift
Meriterande
* Kunskap inom SAP CAR

För att trivas i rollen ser vi att du har fallenhet för att ta initiativ och är drivande i ditt arbete. Du är öppen och tydlig i din kommunikation såväl som med dina teammedlemmar och andra interna intressenter. Vidare ser vi att du trivs i samarbete med andra samt har förmåga att arbeta strukturerat och noggrant för att säkerställa höga resultat i ditt arbete. Den här tjänsten kräver också att du besitter en analytisk förmåga och har en fallenhet för problemlösning.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: applikationsspecialist, SD, MM, agilt, Axfood, Axfood IT, order, Inköp, IT, Systemvetenska, SAP, SAP Car
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!