Applikationsspecialist / Maconomy / Ekonomi till Sweco

Applikationsspecialist / Maconomy / Ekonomi till Sweco

Har du en erfarenhet av att arbeta inom och ekonomi och dessutom har erfarenhet från systemet Maconomy? Har du därtill ett stort intresse för IT och vill gå mot en applikationsspecialistroll inom IT? Sweco erbjuder dig en möjlighet att arbeta i en internationell miljö där du som person kan utvecklas som person och inom teknik!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att SWECO har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och SWECO en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetSweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete är hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Sweco har 17 000 medarbetare i Europa och genomför uppdrag i 70 länder varje år. De är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur. I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri.

Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos dem får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Sweco erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Hos Sweco kan du bidra till att skapa den organisation du vill tillhöra och verka i.

ArbetsuppgifterI rollen som applikationsspecialist arbetar du med systemet Maconomy och fokuserar främst på konfigureringar samt ansvar för framtagning av Change Request (CR). Konfigurering innebär ändringar av enklare karaktär som du själv åtgärdar genom att konfigurera systemet. Change Request (CR) innefattar mer komplexa och omfattande ändringar i systemet. Detta innebär att du ansvarar för att ta fram ändringar för design i systemet och tillsammans med gruppen säkerställer att rätt ändringar genomförs. Vidare genomför du tester för de ändringarna som gjorts i systemet och kvalitetssäkrar ändringarna innan release. Du kommer att delta i utvecklings- och implementationsprojekt. Slutligen arbetar du även med tredje linjens support.

I rollen som applikationsspecialist tillhör du ett team på 16 personer varav sex personer arbetar specifikt som applikationsspecialister.

Formella krav
  • 3 års erfarenhet av att arbeta med Maconomy, i din roll som ekonom eller Business Controller
  • Stort IT intresse
  • Flytande i engelska, i tal och skrift, svenska är meriterande
I rollen som applikationsspecialist hos Sweco har du breda kontaktytor såväl inom avdelningen som med utvecklare och supportmedarbetare, vilket kräver en god kommunikativ förmåga. Vidare är trivs du med att arbeta i ett högt tempo och har en god struktur i ditt arbete. Därtill är du som person flexibel och kan anpassa dig till olika situationer. Slutligen är du en person som gärna tar fram och presenterar förslag för att förbättra processer och lösningar.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kungsholmen, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, applikation, applikationsspecialist, Maconomy, ekonomisystem, ERPsystem, ERP, ekonomi, konfiguration CR, Change request
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!