Applikationskonsult / Systemspecialist till Palette

Applikationskonsult / Systemspecialist till Palette

Har du erfarenhet av arbete som applikationskonsult eller teknisk konsult och vill utvecklas i karriären mot en specialistroll? Vill du jobba med processen "Inköp Till Betalning" - P2P i en kundnära roll på ett expansivt och marknadsledande företag?

Om företagetPalette är marknadsledande i Norden på att automatisera processen från inköp till betalning med deras egenutvecklade produkt PaletteArena. De hjälper cirka 4500 kunder i 50 länder att koppla ihop inköp, fakturor och avtal. Palette har över 90% nöjda kunder som rekommenderar deras produkter till andra samt anser att det var en väl värd investering. I Sverige har företaget 100 medarbetare på fem orter med huvudkontoret placerat i Stockholm.

Palette expanderar och söker nu en applikationskonsult inom inköpsprocesser. Palette erbjuder en självständig och utvecklande roll i ett expansivt företag som växer internationellt. Företagskulturen präglas av korta beslutsvägar och öppenhet för idéer från medarbetare.

ArbetsuppgifterSom applikationskonsult arbetar du med Palettes lösningar och utför implementationsprojekt såsom nyinstallationer, uppgraderingar och utbildningar samt lättare projektstyrning hos nya och befintliga kunder. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att konfigurera produkterna och att utbilda kundföretagens användare på ett pedagogiskt och lättförståeligt sätt. Du kommer skapa förståelse för kundens processer och rutiner för att sedan hitta lösningsförslag inom PaletteArena. Vidare agerar du projektledare över mindre projekt och genomföra dessa på egen hand. I huvudsak är din arbetsplats i Palettes nya lokaler på Sveavägen samt hos kund, då främst i Sverige.

Du kommer att tillhöra ett team om 14 applikationskonsulter/projektledare i ett nära samarbete med systemutvecklare, support, sälj samt produktutveckling.

Formella krav
  • Relevant erfarenhet från ett arbete med leverantörs- eller kundkontakt
  • Tekniska kunskaper i SQL
  • Utbildning inom IT är meriterande
  • Erfarenhet av redovisning/bokföring tex leverantörsreskontra och/eller inköpsprocessen är meriterande
  • Tidigare erfarenhet från PaletteArena eller andra P2P-system är starkt meriterande
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska
Vi söker dig som är serviceinriktad och strukturerad. Du trivs i en självständig roll likväl som en del av projektgruppen där du arbetar mot tydliga mål med hög kvalitet. Vi ser även att du är målmedveten, nyfiken på ny teknik samt är intresserad av människor där du är bra på att skapa goda relationer genom ditt affärsmässiga tänkande och kommunikativa förmåga.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, centralt
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla marcus.kejzelman@bravura.se så får du hjälp. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: applikationskonsult, applikationsutvecklare, integration, SQL, teknisk konsult, it-konsult, it, systemkonsult, systemimplementation, Inköp, inköpsprocesser, inköpare, inköpsprocess, palettearena, palette arena, palette, p2p, p2p-system, procure-to-pay, purchase-to-pay, IT, applikationskonsult, systemkonsult, inköpskonsult, stockholm, fakturasystem, fakturahanteringssystem,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.