Applikationskonsult / Applikationsförvaltare till CGI

Applikationskonsult / Applikationsförvaltare till CGI

Har du ett brinnande intresse för IT och mjukvarusystem? Vill du utvecklas i en roll som applikationskonsult och arbeta ut mot kund? CGI i utökar nu sitt team Stockholm.

Om företagetCGI Group Inc grundades 1976 och är den femte största oberoende leverantören av tjänster inom IT och affärsprocesser i världen. Med cirka 68 000 medarbetare på kontor och globala leveranscenters i Amerika, Europa och Asien erbjuder CGI en heltäckande tjänsteportfölj med avancerade konsulttjänster inom IT och affärsprocesser, systemintegration, applikationsutveckling och underhåll, drift och hantering av infrastruktur och ett brett sortiment av patenterade lösningar. Mer information om bolaget hittar du på www.cgi.com.

ArbetsuppgifterSom applikationskonsult på CGI ansvarar du för förvaltningsleveransen inom 12 system. Du arbetar dedikerat ut mot en av CGI:s största kunder inom Telecom/Utilitys och hanterar bland annat kritiska affärssystem, dessa leveranser kan sträcka sig även utanför Sveriges gränser. Vidare säkerställer koordineringen av de avdelningar som har direktkoppling till kundens system samt Rapportering, uppföljning och problemlösning av systemrelaterade frågor CGI fokuserar på god leverans och produktionskvalitet.

Formella krav
  • Akademisk utbildning inom IT eller utbildning med inriktning mot IT/Teknik
  • Goda kunskap i Linux/unix
  • Kunskap i MSSQL
  • Erfarenhet från att jobba med relationsdatabaser
  • Meriterande med 1-2 års erfarenhet i en konsultroll, inom IT/Teknik
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.
Som applikationskonsult är du en person som har ett brinnande intresse för mjukvara och IT-system. Du visar stort intresse för dina kunder och kan sätta dig in i kunders system och problematik. Du är en person som kan på ett naturligt sätt bygga en relation till andra. I rollen som applikationskonsult lägger du stor vikt vid den kvalitet du levererar och du är noggrann och medveten om mål och kvalitetsstandarder. Du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt, du lyssnar och är mottaglig för motparten samt anpassar dig till situationen.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att CGI har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och CGI en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, teknik, konsult, applikationskonsult, applikation, CGI, relationsdatabaser, MSSQL, Linus, Unix, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.