Ansvarsskadereglerare / Skadereglerare / Sommarjobb till Länsförsäkringar

Ansvarsskadereglerare / Skadereglerare / Sommarjobb till Länsförsäkringar

Studerar du juridik för tillfället och söker ett meriterande sommarjobb inom skadereglering? I den här rollen får du hjälpa kunden till en lösning och skaffa dig erfarenhet inom skadereglering hos en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare.

Om företagetLänsförsäkringar Stockholm är ett lokalt och kundägt försäkringsbolag som funnits i Stockholm sedan 1844. Länsförsäkringar hjälper sina kunder med allt som rör deras vardagsekonomi och sedan några år tillbaka har de både bank och en egen fastighetsförmedling. Länsförsäkringar Stockholms vision är att bli Stockholmarnas mest omtyckta företag och vägen dit går genom att bevisa fördelarna med att man kan den här staden och att man enbart jobbar för Stockholmarnas bästa. En resa som börjar på hemmaplan - och det är där du kommer in.

ArbetsuppgifterSom skadereglerare är ditt huvudsakliga ansvarsområde att hantera inkommande samtal från kunder för att hjälpa dem med olika ärenden. Du stöttar och hjälper kunderna med deras ansvars- och rättsskyddsskador och du arbetar med både privat- och företagskunder. Utifrån försäkringsvillkor, lagar och praxis bedömer du skadeanmälan och du ansvarar därefter för att driva ärendet framåt. I rollen ingår kontakt med företaget, advokater och skadelidande. Syftet med rollen är att ge kunderna bästa möjliga service och driva skaderegleringen framåt så att ni kommer fram till rätt lösning.

Du erbjuds en gedigen introduktion för att skapa en förståelse för Länsförsäkringars arbetssätt och system.

Formella krav
  • Pågående eftergymnasial utbildning inom juridik eller motsvarande
  • Arbetslivserfarenhet från en administrativ alternativt serviceinriktad roll. Meriterande om du arbetat med telefon som arbetsverktyg.
  • Meriterande om du tidigare arbetat som skadereglerare
  • God system- och datorvana (Office)
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska
Vi söker dig som har ett öga för detaljer samtidigt som du kan arbeta effektivt. Då rollen inkluderar dialog med olika kontaktytor ser vi att du är socialt säker och brinner för att ge god service och du är kommunikativ både muntligen och skriftligen. Vidare utför du dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och kvalitetssäkrat sätt. Du trivs i en social och öppen miljö och du är saklig och dras inte för att diskutera fram lösningar samtidigt som du självständigt driver ditt arbete framåt.

Övrig information
* Det här är ett sommarjobb på heltid som varar i 3 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Länsförsäkringar.

Omfattning: Heltid juni - augusti
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: jurist, juriststudent, ansvarsskadereglerare, administration, försäkring, försäkringsbolag, skadereglerare, länsförsäkringar, Stockholm, omgående, sommarjobb, sommararbete, kundservice, kundtjänst, sommar
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.