Androidutvecklare / App-utvecklare / Java / Kotlin

Androidutvecklare / App-utvecklare / Java / Kotlin

Är du en driven person med en vilja att utvecklas? Har du även stort intresse för mobilplattformsutveckling och kunskaper inom Java och Kotlin? På Tutus får du möjligheten att utvecklas på ett av Sveriges främsta bolag inom myndighetsgodkända IT-säkerhetsprodukter!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Tutus.

För denna tjänst genomgår slutkandidaten en omfattande säkerhetsprövning.

Om företagetTutus Data är ett privatägt svenskt företag, grundat 1992. Sedan start har de utvecklat högkvalitativa nätverkskrypteringslösningar åt militär, myndigheter och företag för användning i verksamheter som kräver högsta nivå på säker kommunikation.

De är huvudleverantören av myndighetsgodkända och certifierade IT-säkerhetsprodukter i Sverige och gör stadiga framsteg mot målet att bli en ledande leverantör av godkända IT-säkerhetsprodukter inom EU.

ArbetsuppgifterSom Androidutvecklare hos Tutus arbetar du med delar av Tutus mobilplattform, detta innefattar primärt standard Android app-utveckling. Du tillhör ett team bestående av fyra personer med olika bakgrunder och kunskaper där ni tillsammans har en nyckelroll i framtidens produkt hos Tutus, utveckling av deras Androidtelefoner.

Tutus utvecklar och bygger om Androidtelefoner enligt säkerhetskrav från kunder för att säkerställa säker kommunikation. Det finns omfattande planer och önskemål från kunderna om ny funktionalitet där du får vara med och bidra. Då det ofta sker nya förändringar och uppdateringar i området är det viktigt att du håller dig uppdaterad inom området och själv ligger i framkant. Huvudsakligen sker utvecklingsarbetet i Java och Kotlin men du kommer även stöta på C, C++ och Python. Du arbetar i olika projekt som drivs agilt, normalt 2-veckorssprintar med dagliga standup-möten.

I rollen arbetar du enbart med app-utveckling varav det är viktigt att du har förståelse och är uppdaterad på förändringar gällande regler och guidelines gällande Android.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Goda kunskaper och erfarenheter i programmeringsspråket Java och Kotlin
  • Stort intresse i mobilplattformsutveckling och Googles utvecklings guidelines
  • Cirka 1 - 2 års erfarenhet av standard Android app-utveckling, professionellt eller på fritiden
  • Kunskap och erfarenhet av Android Jetpack libs
  • Goda kunskaper inom Linux
  • Flytande i engelska, tal och skrift
Meriterande:
  • Kunskap och erfarenhet av C/C++ och Python
  • Erfarenhet av utveckling i Androids operativsystem (AOSP)
För att lyckas i rollen tror vi att du tar initiativ, driver på, vill lära dig nytt och är engagerad kring din egen och bolagets utveckling. Det gör därmed inget om du inte kan alla ramverk eller har all erfarenhet inom de meriterande kraven. Du har ett intresse och förmåga att fördjupa dig i komplexa problem samt anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalité. Du är noggrann och säkerställer så att ditt arbete blir korrekt utfört samt kan anpassa ditt arbete till din omgivning. Slutligen trivs du med att arbeta tillsammans med andra kollegor och ser ett värde i samarbeten.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Danderyd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Mobilutvecklare, Androidutvecklare, Android, mobil, telefon, Java, Kotlin, app-utvecklare, Google, operativsystem, Systemutvecklare, Utvecklare, C, Tutus Data, programmerare, programmering, språk, IT, säkerhet, nätverk, nätverksprogrammering, Linux, Unix, Python, Embedded Systems, programmeringsspråk, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!