Affärsorienterad HR- och bemanningsansvarig / Junior rekryteringskonsult

Affärsorienterad HR- och bemanningsansvarig / Junior rekryteringskonsult

Här får du möjlighet att förändra vårdbranschen genom att sätta en ny prägel på rekrytering. Du som drivs av utveckling och trivs i en expansiv och entreprenöriell miljö har hittat din nästa arbetsplats. Här erbjuds du att arbeta på ett engagerat företag med stark gemenskap och stora utvecklingsmöjligheter.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställas direkt hos Bonliva.

Om företagetBonliva står för den goda kraften, för en mer jämlik vård och omsorg, för ett bättre liv. Deras strävan är att ingen arbetsplats ska sakna arbetskraft där det behövs, och ingen patient eller klient ska behöva känna sig otrygg eller få vänta alldeles för länge.

Med jämlikhet och förbättringsglädje som ledord bemannar och rekryterar de inom hälso- och sjukvård i Sverige och Norge med högt kvalitetssäkrade och engagerade vårdkonsulter. Sedan starten 2011 har de arbetat nischat för att kunna erbjuda alla vårdkonsulter rätt förutsättningar inom sitt medicinska område. Bonliva är på frammarsch och har tagit stora marknadsandelar på kort tid sedan de startades. I företagets aktiva lokaler jobbar du tillsammans med 90 kollegor där det andas driv och engagemang. I denna familjära miljö finns engagemang ut i fingerspetsarna och en ovanlig gemenskap. Hur många företag anordnar pingisturneringar på rasterna?

ArbetsuppgifterPå grund av expansion och tillväxt söker Bonliva nu nya medarbetare att växa med organisationen. I rollen som HR- och bemanningsansvarig arbetar du brett och affärsnära. Din roll präglas av ansvarstagande och ett helhetsperspektiv. Det innebär att du arbetar projektbaserat från kontakt med kund till att bli konsultchef över dina rekryter. Däremellan har du eget ansvar för hela rekryteringsprocessen vilket innefattar möte hos kund för kravprofil, annonsering, CV-urval, search, intervjuer, referenstagning och avtalsskrivning.

Med tanke på rollens breda karaktär får du stor möjlighet att sätta din egen prägel på dina processer. Som HR- och bemanningsansvarig får du möjlighet att utvecklas inom ett expansivt företag, med god tillväxt och höga mål. Du ges stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din egen och Bonlivas utveckling.

Formella krav
  • Akademisk examen inom HR eller ekonomi alternativt arbetslivserfarenhet inom försäljning, service, eller marknad
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska
  • Arbetslivserfarenhet från en roll som inneburit ansvar och kundrelationer är meriterande
Här läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Är du en person som vill framåt i din karriär kan detta vara nästa steg för dig. För att trivas i rollen drivs du av tävling och resultat. Är du en person som jobbar hårt för att bli en vinnare och har rätt inställning kommer du att lyckas i denna roll. Du trivs i en miljö där du får anta nya utmaningar hela tiden och tycker om att arbeta projektbaserat inom rekrytering. Samtidigt är du självständig i ditt arbetssätt och tummar aldrig på kvalitén i ditt arbete. För att trivas på företaget är det viktigt att du är en lagspelare som motiveras av att samarbeta och arbeta i nära relation med andra. Du har en förmåga att bygga upp goda relationer och skapa ett förtroende hos de personer du arbetar med.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Norrtull, Stockholm
Lön: Fast lön + provision

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Rekrytering, rekryterare, account manager, försäljning, sälj, recruiter, konsultchef, search, headhunter, personal, HR, recruiting, HRM, Talent Acquisition, Rekryteringskonsult, bonliva, heltid, direktrekrytering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.