Affärsområdeschef / Kraft och Energi / Projektledning / TerraTec

Affärsområdeschef / Kraft och Energi / Projektledning / TerraTec

Vill du vara en del av ett internationellt och expanderande företag med stark tillväxt? Motiveras du dessutom av projektledning och affärsutveckling? På TerraTec erbjuds du som affärsområdeschef en nyckelroll på ett innovativt och växande bolag inom vilket du får stora möjligheter att bygga upp organisationen samt ditt specifika affärsområde.

Om företagetSedan starten 2004 har Terratec vuxit och utvecklats till ett av Nordens största geodataföretag. Deras vision är att kartlägga världen som den är och göra den tillgänglig för alla, utan gränser. Företaget grundades i Norge och koncernen har idag cirka 250 anställda med kontor i Sverige, Norge, Finland och Estland. På kontoret i Stockholm är de idag 12 anställda.
TerraTec är en totalleverantör av geodata och levererar tjänster inom geodesi, fotogrammetri, laserskanning, flygfotografering, visualisering, 3D-modellering och BIM. De genomför hela produktionen från datainsamling med flygplan, bilar och annan mätutrustning till slutförandet av CAD och BIM-modeller. Således kan de leverera anpassade data som passar direkt in i deras kunders ytterligare produktionsväg. De skapar värden åt kunder inom sektorer som infrastruktur, skogsindustri, transport, industri, energiförsörjning och fastighetsförvaltning.

ArbetsuppgifterI rollen som affärsområdeschef på TerraTec arbetar du både strategiskt och operativt inom affärsområdet FE (Forestry & Energy) i Stockholm. Du arbetar med nationella såväl som internationella projekt och ansvarar i dessa för budget, tidsplan, aktivitetsplan, kundkontakt, koordinering, samordning och uppföljning. I rollen har du flertalet kontaktytor internt i form av kollegor inom respektive affärsområde och övriga kollegor internationellt. Tillsammans med dem utvecklar du affärer, hanterar anbud och förhandlingar samt finner nya produkter och tjänster med fokus på innovation och kundnytta.
Som affärsområdeschef erbjuds du en ansvarsfull och utvecklande roll, inte bara vad gäller projekt- och uppdragsledning utan även i branschen. TerraTec har en bred verksamhet med uppdrag inom ett stort antal verksamhetsområden och de erbjuder dig en miljö präglad av högt tekniskt kunnande och kontinuerlig utveckling.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Erfarenhet av projektledning, uppdragsledning och förhandling, gärna inom branschen
  • Erfarenhet av projektering inom kraft och energi är meriterande
  • B körkort
  • Flytande i tal och skrift på svenska och engelska
För att trivas i rollen som affärsområdeschef på TerraTec tror vi att du är en initiativtagande och kreativ person med viljan att uttrycka idéer och tankar i syfte att utveckla affärer, kundrelationer och det affärsområde du ansvarar för. Du besitter god affärsmässig förståelse och har i och med din gedigna erfarenhet förmågan att utveckla affärer med både affärs- och kundnytta i fokus. Vi ser även att du är en kommunikativ och handlingskraftig person med fallenhet för att leda och motivera andra i det dagliga arbetet. Vidare är du en noggrann person med god vana av att strukturera och prioritera ditt arbete.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Terratec.

Start: Enligt överenkommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Geodata, Mätningsteknik, projektering,BIM,CAD,Geodesi,projektledning,uppdragsledning,ingenjör,chef,stockholm,terratec,skogsindustri,transport,industri,energi,skog,mark,kraft
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.