Affärskonsult Supply Chain / Business Consultant M3 till Columbus Global

Affärskonsult Supply Chain / Business Consultant M3 till Columbus Global

Är du självgående, initiativtagande och har god problemlösningsförmåga? Har du erfarenhet av M3 från konsultrollen eller i linjen? Då är det dig vi söker för tjänsten som Business Consultant inom Supply Chain.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Columbus Global.

Om företagetColumbus Global är ett IT-konsultbolag med fler än 2000 medarbetare runt om i världen. Det som Columbus är allra bäst på är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Deras uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste 29 åren har över 4000 kunder anlitat Columbus.

ArbetsuppgifterI rollen som Business Consultant arbetar du med implementations- och uppgraderingsprojekt för Columbus kunder. Hos kunden arbetar du på strategisk nivå med att utveckla processer där du verkar i gränslandet mellan system och verksamhet. Till dina arbetsuppgifter hör att effektivisera kundernas processer kopplat till området Supply Chain (order/inköp och/eller lager/logistik). För att få god kännedom om kundens utmaningar genomför du work-shops eller liknande insatser från vilka du drar insikter för att kunna skräddarsy lösningar för den enskilda kunden. Du kan också komma att jobba med förbättringsprojekt eller utbilda användare i systemlösningar.

Projekten varierar i tid och omfattning. Mindre projekt kan du förväntas genomföra på egen hand, medan du vid mer omfattande projekt blir en del av ett team som ytterst leds av en projektledare. Tidsramen för projekten kan löpa på alltifrån 6 månader till flera år.

Bland Columbus kunder återfinns flera stora svenska och internationella företag inom tillverkning och distribuerande verksamhet. I rollen som Business Consultant kan vissa projekt kräva resor, både nationellt och internationellt.

Formella krav
  • Goda kunskaper i M3 där du ansvarat för processer kopplat till detsamma, antingen från tidigare konsultroll eller arbete i linjen
  • Erfarenhet Supply Chain (order/försäljning eller lager/logistik)
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
För den här tjänsten söker vi dig som trivs i en självgående och initiativtagande roll. Som konsult har du många olika kontaktytor varför vi tror att du som söker är utåtriktad och kommunikativ. Vidare ser vi att du som söker är målinriktad, driven och strävar efter att löpande driva projekten framåt på ett framgångsrikt sätt, med kunden i fokus. Rollen som konsult ställer också krav på att du är en skicklig problemlösare och har en god analytisk förmåga. Vi tror också att du är noggrann och duktig på att skapa struktur i ditt arbete.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Malmö, Göteborg, Linköping, Kalmar, Borlänge eller Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konsult, affärskonsult, business consultant, affärssystemkonsult, M3, Infor M3, Supply Chain, logistik, lager, order, inköp, Stockholm, Malmö, Göteborg, Linköping, Kalmar, Borlänge, Växjö
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!