Affärsinriktad specialist / Chemical Management

Affärsinriktad specialist / Chemical Management

Trivs du i en konsulterande roll där du arbetar med teknisk rådgivning och driver kundprojekt? Arbetar du i en kemiteknisk bransch eller är detta nästa spännande steg i din karriär? Vi söker dig som lockas av att arbeta hos ett kompetenstungt företag, där du blir en nyckelperson i företagets tillväxt framåt.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sisource.

Om företagetSisource är en kemikaliedistributör som utöver distribution erbjuder kundanpassade lösningar för olika typer av kemikalieprocesser. Verksamheten bygger i grunden på affärskonceptet Chemical Management Services som infattar hantering av kemikalier från inköp, lagerhållning, säkerhetsdatabladshantering, lagefterlevnadskontroll, substitutionsärenden till avfallshantering. Sisource arbetar aktivt med miljöarbete och erbjuder sina kunder stöttning i miljöfrågor genom hela livscykeln, från tillverkning och inköp till avfallshantering och återvinning. En stor del av Sisources kunder finner du inom flyg- och tågrelaterade verksamheter. Företaget har kontor och centrallager i Linköping samt ett kontor i Stockholm.

ArbetsuppgifterI rollen som affärsinriktad specialist arbetar du rådgivande med kundanpassade logistiklösningar för kemikaliehantering, utbildning ute hos kund samt deltar som teknisk kunnig i säljprocessen. Vid nya kundsamarbeten leder du implementationen från förstudien av kundens hela logistikkedja och produktkatalog till implementering av dessa. Detta innebär ett nära samarbete med både kunder och interna funktioner inom Sisource som inköpare, orderhanterare, säljare och produktspecialister. Du hanterar etablerade kundsamarbeten genom att följa upp nyckeltal som leveranssäkerhet och miljömål, identifiera förbättringar i kundens processer utifrån kemikaliefrågor och utbildning av deras personal. Som affärsinkriktad ingår du i en grupp med fyra andra med samma befattning. Du utgår från kontoret i Linköping eller Stockholm. Det förekommer resor med övernattning och kunderna finns främst inom Östergötland och Mälardalen men även ner mot Halland och Skåne.

Formella krav
  • Universitetsutbildning eller motsvarande erfarenhet inom miljövetenskap, kemiteknik, processindustri, projektledning eller affärsutveckling
  • Meriterande med erfarenhet som affärsansvarig, managementkonsult eller teknisk rådgivande roll inom kemiteknisk eller närliggande bransch
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att arbetet blir slutfört i tid och till hög kvalitet. Du är bra på att sätta upp och hålla tidsramar samt att strukturera och prioritera rätt saker. Vidare trivs du i kontakt med kunder, har en god social förmåga och är duktig på att bygga långsiktiga relationer. Därtill har du en positiv inställning och tycker om att ha många kontaktytor. I samarbete med kund bidrar du med idéer och nya perspektiv och du tycker att det är stimulerande att ständigt vara med och bidra till förbättringar av processer och rutiner, både internt och hos kunden.

Övrig information
Start: Enligt överrenskommelse
Plats: Linköping eller Stockholm
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: affärsinriktad specialist, teknisk specialist, chemical management services, miljövetenskap, kemiteknik, processindustri, flygindustri, tågindustri, projektledning, affärsutveckling, Heltid, Linköping, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!