Affärsdriven produktchef till Evanoff Group

Affärsdriven produktchef till Evanoff Group

Har du tidigare erfarenhet som produktchef och vill bli en del av ett mindre entreprenörsdrivet bolag? Lockar det dig att vara en del av dagligvaruhandelns fortsatta tillväxt och arbeta med flera snabbväxande varumärken? Evanoff Group erbjuder dig en förändringsbenägen miljö med möjlighet att påverka företagets fortsatta utveckling framåt.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Evanoff Group.

Om företagetEvanoff Group är en av dagligvaruhandelns snabbast växande aktörer. De arbetar med spännande livsmedelsvarumärken och deras främsta kunder är livsmedelskedjor som ICA, Coop, Axfood och Bergendahls. Här blir du en del av en entreprenörsdriven företagsgrupp med fokus på att primärt investera i, driva och utveckla små till medelstora bolag inom livsmedelsbranschen. Evanoff Group tror på engagerade och drivna entreprenörer som i kombination med Evanoff Groups kompetens, erfarenhet och nätverk skapar en stark grund för att ta de gemensamma bolagen till nästa nivå. I Evanoff Groups portfölj ingår exempelvis varumärken som Taylors & Jones, Zeinas och Lakritsroten.

Evanoff Group arbetar utifrån ett förhållningssätt där allt de gör genomsyras av deras fyra värdeord: Våga, växa, förändra och nu!

I tjänsten har du ett nära samarbete med övriga personer i organisationen och blir en del av ett mindre team med övriga produktchefer samt en inköpsassistent. Du rapporterar till ansvarig för produkt- och inköp. Tjänsten utgår från Evanoff Groups huvudkontor som är placerade i moderna lokaler i Arenastaden i Solna, precis intill Mall of Scandinavia med mycket goda kommunikationsförbindelser och närhet till såväl restauranger, butiker, gym m.m.

ArbetsuppgifterEvanoff Group växer och förstärker nu sitt produkt- och inköpsteam med en driven produktchef. Detta är en tjänst för dig som har ett stort engagemang, är nyfiken och trivs med att arbeta i en dynamisk miljö. Du är delaktig i arbetet med att utveckla befintligt sortiment samt inköp och utveckling av nya produkter. I rollen ingår även att vara med och säkerställa att Evanoff Groups högt ställda krav på kvalitet upprätthålls i alla led. Genom affärsmässighet och ett stark driv kommer du vara med och utveckla samarbetet, både med befintliga och nya leverantörer. Tillsammans med teamet arbetar du med produktutveckling, produkt- och förpackningsprover, lanseringar och kvalitetssäkringar.

Din roll har ett helhetsansvar vilken innebär att du kommer arbeta med följande delar:
 • Driva och vårda existerande sortiment
 • Ansvar för produkt- och konceptutveckling av nya produkter från idé till färdig lansering
 • Optimering och revidering av befintligt sortiment inkl. kvalitetsförbättring
 • Utvärdera och följa upp genomförda lanseringar
 • Driva lönsamhet och tillväxt med budgetansvar inom definierat område
 • Analys och uppföljning samt initiera actions vid behov
 • Utveckla och underhålla strategisk kategoriplan samt utvärdera efterlevnad på kanalnivå avseende rekommenderat sortiment, prisposition, placering och aktivering
Formella krav
 • Eftergymnasial utbildning, meriterande med inriktning mot inköp
 • Minst 2 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll som produktchef inom FMCG där du har fått erfarenhet analys, statistik, rapportering och uppföljning
 • Stort intresse för mat, livsmedel och trender
 • Goda kunskaper av Microsoft Office, primärt Excel
 • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
För att trivas och utvecklas i rollen ser vi att du har ett stort intresse för mat och livsmedel och drivs av att arbeta i en roll med många intressenter och projekt. Då Evanoff Group befinner sig i en förändringsresa med hög utvecklingstakt är det viktigt att du är förändringsbenägen och prestigelös i ditt arbete. Du trivs därmed med högt tempo och kan växla mellan de stora perspektiven och de små detaljerna. Vidare ser vi att du har ett naturligt affärsmässigt tänkande då du vill förstå varför utveckling och siffror ser ut som de gör. Du omsätter även dessa insikter i strategiska planer och actions för att ständigt utveckla verksamheten. Slutligen ser vi att du har en förmåga att arbeta strukturerat med god förmåga att engagera, delegera och följa upp arbetsuppgifter både internt och externt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: FMCG, produktchef, evanoff group, dagligvaruhandeln, stockholm, inköp, inköpare, brand manager, mat, livsmedel
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!