Adobe Campaign Developer till stort telecom-bolag

Adobe Campaign Developer till stort telecom-bolag

Är du sugen på en ny utmaning på ett av Sveriges största telecombolag? Vill du dessutom vara en del av en utvecklingsresa mot en smartare och automatiserad kundkommunikation? Vi söker nu en Adobe Campaign Developer för vår kund i Kista!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetFöretaget är ett internationellt bolag som levererar helhetslösningar inom IT och telekom till företag och privatpersoner. De verkar på en marknad som ständigt växer och förändras samt har en förväntan på sig att alltid leverera nya och bättre lösningar. Företaget arbetar hårt tillsammans för att möta dessa krav, därför blir deras arbetssätt och medarbetare nyckeln till framgång.
Arbetssättet präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Företaget drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kunderna i fokus. Det gör att alla deras anställda kan och förväntas bidra till deras övergripande mål vilket är att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

ArbetsuppgifterI rollen som Adobe Campaign Developer tillhör du företagets CRM Direct Marketing team. Tillsammans med dina kollegor jobbar du med att automatisera hela kundkommunikations-cykeln med fokus på exempelvis mejl, SMS, MMS, Sociala Medier, telemarketing, push-notifikationer etcetera. Du jobbar med CRM-plattformen Adobe Campaign där du, tillsammans med ditt team, samlar, lagrar och agerar på all den data ni kommer över. Målet är att utveckla en smartare och automatiserad kommunikation gentemot kunder oavsett kanal. Dina ansvarsområden innefattar bland annat att identifiera data och förstå hur företaget bör agera på den, utveckla integrationen med endpoints och API, se till att data alltid är uppdaterad och av högsta kvalitét, utveckla mallar från grunden samt uppdatera befintliga, utveckla nya funktioner inom plattformen samt att agera nyckelspelare i utvecklingsprojekt.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom programmering
  • Goda kunskaper inom Javascript, XML, HTML, CSS
  • Erfarenhet av SOAP och Rest API's
  • God svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Meriterande: kunskaper i HTML DOM manipulation/page load events
I rollen som Adobe Campaign Developer tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, därför är det viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Som person är du öppen inför förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Du ser möjligheter i förändringar och räds inte av nya utmaningar. Därtill trivs du i en dynamisk roll/organisation och kan vid behov ändra ditt synsätt och förhållningssätt samt prioritera rätt saker.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kista
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: adobe campaigne developer, kista, front end, programmerare, telecom, crm, marketin, javascript, XML, HTML, CSS, SAOP, API, konsult, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!