Administrativt ansvarig till Officersförbundet

Administrativt ansvarig till Officersförbundet

Har du erfarenhet av att arbeta i en varierad roll med fokus på breda administrativa arbetsuppgifter? Är du intresserad av försvaret och trivs i en roll med mycket ansvar? Vi söker dig som gillar att hjälpa andra och som lockas av att arbeta i en central roll där medlemmarna är i fokus.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Officersförbundet.

Om företagetOfficersförbundet är ett fack- och yrkesförbund för soldater, sjömän och officerare som har anställning i Försvarsmakten eller närstående myndigheter, samt för de som studerar till officer. Förbundet har cirka 14 000 aktiva medlemmar. Officersförbundet arbetar för att den anställda militära personalen i Försvarsmakten ska få så bra anställningsvillkor som möjligt. Förbundet driver också medlemmarnas intresse- och professionsfrågor genom att delta i de beslutsprocesser som påverkar den anställda militära personalens arbetssituation, villkor och profession. Kansliet består idag av förbundsdirektör och 17 medarbetare. Officersförbundet har lokaler på Östermalm, centralt i Stockholm där du främst utgår ifrån, exakt adress är Sturegatan 15.

ArbetsuppgifterI rollen som administrativt ansvarig har du en bred och central roll inom förbundet och arbetar såväl strategiskt som operativt. Du planerar, budgeterar, följer upp och utvärderar förbundets ekonomi, IT-miljö, HR och medlemsadministrationen. Redovisning, lön och IT-drift är outsourcat men du ansvarar för uppföljningen och säkerställer funktionalitet och kvalitet samt sköter dialogen med leverantörerna. Vidare ansvar du för viss HR administration, internkontroller och förbundets handlingar och arkiv. Därtill agerar du som administrativt stöd för förbundsstyrelsen och kansliets medarbetare. I ditt team har du två administrativa medarbetare där ditt ansvar är att samordna deras kompetens för att på bästa sätt nå de uppsatta målen. Rapportering sker direkt till förbundsdirektören.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Flera års arbetslivserfarenhet av kvalificerade administrativa arbetsuppgifter
  • God erfarenhet av ekonomiarbete
  • Erfarenhet av kravställande och uppföljning mot externa leverantörer
  • God kännedom och förståelse för moderna IT-miljöer
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska
  • Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en medlemsorganisation
Som person är du uppmärksam, tillmötesgående och gillar att hjälpa andra. Du anstränger dig för att leverera lösningar genom att jobba rådgivande i kontakten med personer i din omgivning och du ser alltid till att göra det lilla extra. Att ta stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter ligger i din natur och du ser till att utförandet bli bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, vilket du trivs med. För dig kommer det naturligt att stötta samt motivera dina medarbetare för att komma framåt. Du tänker också proaktivt om hur du kan förbättra förutsättningarna och arbetsklimatet för både dig själv och dina medarbetare. Det är en självklarhet för dig att stå upp för dina medarbetare och alltid sätta dem och organisationen i första rummet.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Östermalm, Sturegatan 15
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ansvarig, Administration, IT, HR, ekonomi, redovisning, lön, medlemsadministration, medlemsorganisation, förbundsstyrelsen, förbund, fackförbund, Officersförbundet, Stockholm, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!