Administrativ assistent / sekreterare / deltid /extrajobb

Administrativ assistent / sekreterare / deltid /extrajobb

Är du student och vill ha ett meriterande deltidsjobb vid sidan av studierna? Har du erfarenhet av administration och vill jobba i en stöttande roll i en spännande organisation? MN Elkonsult söker nu en administrativ assistent för extrajobb i Stockholm!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på deltid som varar i 8 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Mn Elkonsult. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetMN Elkonsult är en teknisk konsultverksamhet som erbjuder elinstallatione inom flera olika branscher. De är verksamma inom och har utfört arbeten inom såväl infrastruktur (buss och tåg) kraftvärmeverk som fastigheter och läkemedelsbranschen.

MN Elkonsult har flerårig erfarenhet inom elkraft och elkonstruktion och utför arbeten åt myndigheter och företag. Företaget är i dagsläget ett enmansföretag som har samarbeten med underentreprenörer.

ArbetsuppgifterSom administrativ assistent stöttar du företagets ägare i administrativa uppgifter. Du hanterar fakturering, sammaställer rapporter, bokar utbildningar och resor i samband med detta samt har hand om mailkorrespondens och telefoni.

Du arbetar ifrån hemmet men med chans att i framtiden och vid vissa tillfällen utgå från kontorshotellet i Hägersten. Du arbetar ca 6 timmar / vecka, två dagar 3 timmar åt gången, men med chans till flexibla timmar.

Formella krav
  • Pågående studier eller annan sysselsättning på 50-100% är ett krav
  • Erfarenhet av administrativa uppgifter samt att ha telefon och mail som arbetsverktyg
  • Meriterande om du går eller har gått en teknisk utbildning och har ett tekniskt intresse
Du är strukturerad och noggrann som person och du ser till att ha ordning och reda omkring dig. Du är alltså administrativt lagd och gillar sådan uppgifter!
Du är kommunikativ och orädd som person och vågar därmed lyfta luren och lösa de problem eller uppgifter som uppstår. Du är socialt säker och bekväm med att prata med nya människor.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Flexibelt/hemifrån
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Administrativ assistent, sekreterare, administration, Mn elkonsult, el. teknik, konsult, deltid, admin, telefon, mail, service
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!